Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aeroport El Prat
Foto: ShutterstockAeroport El Prat

Desconvocada la vaga de vigilants de seguretat del Prat que amenaçava l'aeroport en temporada alta

Els treballadors arriben a un acord amb l'empresa i cancel·len les aturades previstes a partir del 10 d'agost i de forma indefinida

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Arriba l'acord. El conflicte que amenaçava l'aeroport de Barcelona en plena temporada alta d'estiu, amb aturades previstes a partir del 10 d'agost, finalment no es materialitzarà. Els vigilants de seguretat de l'aeroport del Prat han arribat a un acord amb l'empresa i han desconvocat la vaga que havia de començar dijous de forma indefinida.

Després d'hores de reunions amb la mediació del Departament de Treball, els sindicats i la companyia concessionària del servei I-SEC han arribat a un acord de matinada. L'empresa s'ha compromès a concedir part dels plusos salarials que reivindicaven els treballadors, sobretot els d'idioma, i també a contractar més dones per reduir les càrregues de treball a la plantilla femenina.

Acords pendents

No hi ha hagut acord en altres temes com el servei de pàrquing que demanaven els treballadors per no haver de pagar fins a 440 euros al mes per estacionar els seus vehicles. Un assumpte que resta pendent en el llarg expedient de conflictes laborals del personal de seguretat del Prat amb les empreses concessionàries que, en aquesta ocasió, no arribarà als greus problemes d'operativa que es van viure en 2017.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat