Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
mulan
© DR 'Mulan'

Disney ajorna les estrenes de 'Mulán', 'Star Wars' i 'Avatar'

Les mesures posen encara més difícil la recuperació del sector del cinema aquest estiu

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Continua el malson per al món del cinema. Amb les sales de Barcelona esperant el vistiplau de Protecció Civil –després que l'Ajuntament avalés els seus protocols de seguretat per poder tornar a obrir–, continuen els ajornaments d'estrenes. Es preveia que 'Tenet', de Christopher Nolan i la versió de carn i ossos de 'Mulán' podrien salvar la campanya de juliol i ambdues van saltar a l'agost. Ara, però, Disney ha decidit posposar 'Mulán' indefinidament.

El gegant audiovisual, davant l'empitjorament de la pandèmia als Estats Units, ha decidit esperar. La decisió no només afecta 'Mulán', que s'ajorna per quarta vegada i queda sense data de llançament, sinó que també afecta les pròximes pel·lícules de 'Star wars' i 'Avatar', que no arribaran fins al 2022 i 2023 respectivament. 

Altres estrenes previstes per aquest mes de juliol que també s'han posposat són 'Que soni la música' del director de 'Full monty' Peter Cattaneo (al 14 d'agost) i 'Una obra maestra' (sense data). En canvi, Sony ha decidit avançar l'estrena del nou film de Santiago Segura, 'Padre no hay más que uno 2', que passa del 7 d'agost al 29 de juliol. 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes d'aquest juliol a la cartellera

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat