Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes d'aquest juliol a la cartellera

Les pel·lícules que arriben aquest mes a les sales. Per fi, cinema en pantalla gran!

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Malgrat algunes limitacions, ja podem tornar a veure estrenes en pantalla gran, cosa que s'ha de celebrar amb un bon bol de crispetes i totes les mesures de seguretat. Ja sabem que és un estiu amb balls de dates –Disney ha tornat a posposar la versió en carn i ossos de 'Mulán' (sense data) i 'Tenet', de Christopher Nolan, que havia de ser també una salvadora de la reobertura de les sales, s'ha ajornat al 28 d'agost–, però no patiu, que hi ha teca. Aquestes són algunes de les millors pel·lícules que podrem veure als cinemes aquest mes de juliol (després del culebrot del tancament dels últims quinze dies i de la posterior resolució del TSJC a favor de les sales). 

La verdadera historia de la banda de Kelly

Justin Kurzel

Estrenada al BCN Film Fest com un dels plats forts del programa, el film de Justin Kurzel ('Macbeth', 'Assassin’s Creed') arriba ara a la cartellera desconfinada. El film es basa en la novel·la homònima –premi Booker de 2001– de Peter Carey, sobre la vida del bandoler més famós d’Austràlia, Ned Kelly, a finals del segle XIX. El naixement d’una llegenda, envoltat de violència, filmat amb un sentit de l’estètica cru, expressiu i trepidant. -Estrena: 3 de juliol.

Todo pasa en Tel Aviv

Sameh Zoabi

Una divertida comèdia del director israelià palestí Sameh Zoabi que s’ha comparat amb el Woody Allen de 'Bales sobre Broadway' i el Billy Wilder d''Un, dos, tres'. Kais Nashif, que es va endur el premi Orizzonti a Millor Actor a la Biennal de Venècia, és Salam, un palestí que treballa en una famosa telenovel·la i que rep l’ajuda del militar israelià que està al punt de control que ha de travessar cada dia. -Estrena: 3 de juliol.

La lista de los deseos

Álvaro Díaz Lorenzo

Quines tres coses que sempre has volgut fer no t’has atrevit a fer mai? És la premissa d’aquesta comèdia dramàtica d’Álvaro Díaz Lorenzo ('Señor, dame paciencia', 'Los Japón') on dues companyes de quimioteràpia (María León i Victoria Abril) decideixen viatjar pel sud d’Espanya i Marroc per anar complint aquests desitjos. Una aventura vitalista a la qual se suma una amiga (Silvia Alonso), que s’acaba de quedar soltera. -Estrena: 3 de juliol.

Dónde estás, Bernadette

Richard Linklater

La nova pel·lícula de Richard Linklater ('Boyhood'), està protagonitzada per Cate Blanchett ('Carol'), que interpreta una mare agorafòbica que decideix fugir de casa abans d'emprendre un viatge a l'Antàrtida amb la família. Si aparentment ho té tot, perquè ha marxat sense deixar rastre? La pel·lícula adapta el llibre homònim de Maria Semple. -Estrena: 10 de juliol.

Under the skin

Jonathan Glazer

Un alienígena utilitza el cos de Scarlett Johansson per seduir els homes de la Terra i enviar-los a una dimensió on es converteixen en aliment. Un inquietant film de ciència-ficció de Jonathan Glazer, basat en la novel·la homònima de Michel Faber, amb un punt 'arty' (i música de Mica Levi!) que es va estrenar al D'A del 2015, però que no s'havia arribat a veure a la cartellera. –Estrena: 10 de juliol. 

First love

Takashi Miike 

El director d''Audition' i 'Ichi the killer' torna a la cartellera amb una violenta història d'amor entre un jove boxejador i una noia que conserva la seva innocència malgrat dedicar-se a la prostitució i ser drogoaddicta. Tots dos es veuran involucrats en una trama de narcotràfic i assistirem a una nit de persecució al Tokio de les yakuzes, les tríades xineses i els policies corruptes. –Estrena: 10 de juliol.

La nova escola

Ventura Durall

Estrenat al DocsBarcelona, arriba ara a les sales de cinema aquest documental de Ventura Durall sobre el programa Nova Escola 21. Durant tres anys, la càmera de Durall ha observat de prop aquest programa pioner que convida a pensar si es pot canviar el sistema educatiu de dalt a baix. Una revolució important que ens afecta a tots i totes. -Estrena: 15 de juliol.

'La nova escola', Ventura Durall
'La nova escola', Ventura DurallFOTO: Nanouk Films

La família que tu tries

Tyler Nilson, Mike Schwartz

Premiada al South by Southwest (SXSW) i pre estrenada al BCN Film Fest, 'La família que tu tries' aspira a convertir-se en la 'feel good movie' indie de l’estiu. Zac (Zack Gottsagen) és un noi amb síndrome de Down que vol ser lluitador professional. Pel camí es farà amic del fugitiu Tyler (Shia LaBeouf), que l’entrenarà, i Eleanor (Dakota Johnson) els acompanyarà en una singular aventura. –Estrena: 17 de juliol.

Madre oscura

Brett Pierce, Drew T. Pierce

Inspirat en el clàssic del terror Possessió infernal de Sam Raimi, al rodatge de la qual va treballar el pare dels germans Pierce, Madre oscura s’ha convertit en número 1 als Estats Units durant sis setmanes seguides gràcies als autocines. Un adolescent arriba al poble on viu el seu pare divorciat per passar-hi l’estiu i comencen a desaparèixer nens. El més inquietant és que només ell se n’adona. –Estrena: 17 de juliol.

La professora de piano

Jan-Ole Gerster

Corinna Harfouch ofereix una esplèndida interpretació a la segona pel·lícula de Jan-Ole Gerster (Oh boy) fent de Lara, una mestra de piano retirada, en el dia del seu 60 aniversari. Lara arrossega una gran frustració que afecta tothom que l’envolta, també el seu fill pianista (Tom Schilling), a qui desestabilitza poques hores abans d'un concert important. Un drama o un thriller psicològic? –Estrena: 17 de juliol.

Voces

Ángel Gómez

Teniu ganes de passar por? El primer llargmetratge d’Ángel Gómez s’endinsa a la casa 'encantada' on s’acaba de traslladar una desprevinguda família, formada pel Daniel (Rodolfo Sancho), la Sara (Belén Fabra) i el seu fill de 9 anys Eric (Lucas Blas). El que primer atribueixen a una imaginació exagerada del nen són psicofonies que ells també comencen a sentir. Aquí el pànic entra per les orelles. -Estrena: 24 de juliol.

Retrato de un amor

Stella Meghie

Protagonitzada per Issa Rae i dirigida per Stella Meghie –ja havien coincidit a 'The weekend' i en un capítol d’'Insecure'–, 'Retrato de un amor' és un drama romàntic en què la filla d’una famosa fotògrafa investiga el passat de la mare i, pel camí, es creua amb un jove periodista interpretat per LaKeith Stanfield. Quart film de Meghie, una de les poques cineastes negres que han fet el salt a Hollywood. -Estrena: 24 de juliol.

 

Padre no hay más que uno 2

Santiago Segura

Sembla que a Santiago Segura no l'espanten les noves restriccions i el possible tancament de sales de cinema. Mentre que algunes pel·lícules previstes per al mes de juliol han anat posposant la seva estrena cap a l'agost, la seqüela de 'Padre no hay más que uno' s'ha avançat del 7 d'agost al 29 de juliol. Comèdia familiar, ja ho sabeu, i pel subtítol, 'La llegada de la suegra', ja us podeu imaginar una mica de què va. Per cert, la sogra és Loles León. –Estrena: 29 de juliol.

La meva setmana extraordinària amb la Tess

Steven Wouterlood

Premiada a la Berlinale i al New York Film Festival, 'La meva setmana extraordinària amb la Tess' arriba aquest estiu a la cartellera, tot i que inicialment havia d'estrenar-se a través de multiplataforma VOD. Basada en el llibre del mateix títol de l’escriptora holandesa Anna Woltz, la pel·lícula s'endinsa en l'univers juvenil a través dels ulls d'en Sam, un nen que està de vacances amb la seva família i coneix la Tess, una noia misteriosa i aventurera. Una gran alternativa de cinema familiar per aquests dies de calor. -Estrena: 31 de juliol. 

 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes del juliol a Netflix, HBO, Amazon Prime…

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat