Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Disney, Portal de l'Àngel
Foto: ShutterstockBARCELONA, SPAIN - MAY 27, 2016: Disney store in Barcelona, Spain.

Disney tanca la seva botiga més gran de Barcelona

La companyia de Mickey Mouse ha decidit canviar la seva estratègia i tancar la majoria de les seves botigues físiques

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

La pandèmia ho ha capgirat tot i els consum a un clic ha fet abaixar la persiana de molts comerços que fan una aposta més gran per la vnda 'online'. Disney se suma a una tendència que s'accelera per moments entre les grans multinacionals, la cadena sueva H&M n'és un dels últims exemples a la ciutat amb l'anunci de tancament de tres locals del centre.  Ara és el torn de la companyia de dibuixos animats americana que ha decidit prescindir de la seva botiga més gran a la ciutat, el local que s'ubica al carrer Portal de l'Àngel. La firma també fulmina la seva activitat a Madrid, on hi tanca totes les botigues que tenia a peu de carrer i a dins de centres comercials.

La 'flagship' que tancarà proximament a Barcelona sumava més de 500 metres quadrats de superfície. Incloïa productes per a nens i adults i va ser la primera al món en la qual es venien productes personalitzats de la ciutat de Barcelona. A més, com en la resta d'establiments de la companyia, també hi ha joguines, disfresses i altres productes de personatges infantils de Disney. 
Disney
Foto: ShutterstockBARCELONA, SPAIN - AUGUST 05, 2016: Plush Toys For Kids At Sale In Disney Store.
L'empresa estatunidenca va anunciar al març que tancaria almenys el 20% de les seves botigues físiques abans que acabés l'any. De moment, els 60 tancaments planificats tindran lloc als Estats Units, encara que la companyia va anunciar que també estudiava la possibilitat de tancar establiments en altres llocs del món, unes 300 botigues físiques en total.  

NO T'HO PERDIS: Primavera Sound 2022 publica anuncia cartell

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat