Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Divendres el certificat Covid ja serà obligatori als bars i restaurants de Catalunya

A partir d’aleshores caldrà ensenyar-lo per accedir a l’interior de restaurants, residències i gimnasos

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La setmana passada, quan el TSJC va aprovar que el certificat Covid s’estengués a l’interior de bars, restaurants, residències i gimnasos, l’app de La Meva Salut va entrar en col·lapse i la mesura es va haver d’ajornar. Però aquesta restricció ja té nova data: s’implementarà la nit de dijous a divendres i a partir d’aleshores caldrà ensenyar el certificat Covid per entrar als bars, restaurants, gimnasos i residències.

Així ho va confirmar ahir el conseller de Salut, Josep Maria Argimon. Precisament, el conseller va explicar que data d’inici de la mesura és divendres perquè tothom tingui uns quants dies de marge per descarregar-se el certificat digital Covid abans que sigui obligatori fer-lo servir en aquests establiments. 

Cal tenir en compte que a les discoteques i l'oci nocturn, ja fa setmanes que és vigent l’obligatorietat d’ensenyar el certificat Covid. En fer extensiva aquesta mesura a altres espais, el que vol evitar el Govern és aplicar altres mesures més restrictives com limitacions d’aforament i horaris i així permetre que el sector de la restauració o l’esport no vegi reduïda la seva activitat econòmica. A més, en el cas concret de les residències, aquesta mesura només afecta als visitants (i no als treballadors d’aquests establiments) i, en el cas que no estiguin vacunats, hauran de fer-se un test d’antígens per a poder visitar els seus familiars. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat