Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ada Parellada al Semproniana
© Maria DiasAda Parellada al Semproniana

DJs, tallers i bingo gastronòmic i molt més al Time to Eat Fest

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estem engrescadíssims amb la primera edició del Time to Eat Fest, un gran esdeveniment gastronòmic per celebrar el producte català i el talent dels professionals de la gastronomia que tenim a casa nostra. Ja us hem parlat dels 16 restaurants que hi participaran i dels platets, representatius de la seva cuina, que prepararan exclusivament per a vosaltres sempre fent servir producte català, però el 30 de novembre, entre les 11 del matí i les 10 de nit, passaran moltes més coses al Museu Marítim. 

De bon matí, per agafar forces, us espera l'esmorzar de forquilla que ha preparat en Nandu Jubany. Un àpat tradicional format, entre altres delícies, per botifarra amb mongetes del ganxet, ou ferrat amb patates rosses i sobrassada i cap i pota de vedella dels Pirineus. Ah, i també postres!

A la Sala Gran del Museu Marítim, durant tot el dia no deixarà de sonar música gràcies a les sessions dels Dj Mether & Zacker (d'11.30 a 14.30 h), Dj Bru Marsé (de 15 a 17 h) i La Muerta Sánchez (de 18 a 20 h), igual que al jardí, un petit paradís on sonarà la música del trio Alice and The Wonders (de 12 a 13.30 h) i les sessions dels Dj Bonnie and Clyde (de 14 a 17 h) i All i Oli Olé (de 19 a 21 h). 

Si veniu amb canalla, els tindreu entretinguts, ja que s'han organitzat diverses activitats pensades especialment per als petits de casa, com jocs de construcció amb peces de fusta al jardí i tallers de costura i de creació de galetes amb Vahiné a la Sala Gran. També s'han amagat premis pels espais que ocuparà el Time to Eat Fest i cada hora es donarà una pista, esteu atents!

Ja hem menjat, begut i ballat però teniu ganes de més activitat? Tranquils perquè hem pensat en tot. L'espai Norai és on tindran lloc els tallers, xerrades i degustacions del festival. Preneu nota: xerrada sobre com menjarem el 2050 a càrrec de la Consellera d'Agricultura Teresa Jordà; la cuinera Ada Parellada impartirà un taller sobre 'zero waste' i podeu gaudir d'un maridatge de cerveses amb Damm. També podeu assistir al taller de 'mixing' que farà Iberian Partnets i si us agrada la fotografia, no us perdeu cap dels dos tallers que també tenim preparats i participeu en el concurs d'Instagram. 

Espereu perquè això no és tot. Voleu descobrir què és el Bingo Gastronòmic, passeu per l'espai Norai a la tarda i en Pere Faura & Co us donarà la clau per tornar a casa carregats de coses maques i sucoses!

NO T'HO PERDIS: Tota la info sobre el Time to Eat Fest!

Últimes notícies

    Publicitat