Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Doctor Music Festival cancel·la l'edició a Montmeló

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La promotora del Doctor Music Festival anuncia la cancel·lació del festival previst pel 12, 13 i 14 de juliol al Circuit de Barcelona, a Montmeló.

La reubicació de l'esdeveniment d'Escalarre a Montmeló anunciada a l'abril "no ha estat ben rebuda pel públic", segons indica la nota de premsa difosa per la promotora. L'elevat nombre de devolucions d'abonaments i el fluix ritme de venda d'entrades han dut a l'organització a suspendre el festival.

"El propòsit del Doctor Music Festival ha estat en tot moment oferir als assistents l'experiència d'un festival de gran format, amb un estàndard de qualitat musical i organitzativa de primer nivell internacional", argumenten des de Doctor Music. "Sense una presència nombrosa de públic no era possible fer realitat aquest somni".

L'organització retornarà l'import dels abonaments i entrades ja adquirides. El procés de devolució començarà el 21 de juny i serà automàtic per a totes les persones que van comprar l'entrada a través de la web del festival (doctormusicfestival.com).

Des de Doctor Music agraeixen el suport dels seguidors i afirmen que "l'esperit de la vaca segueix viu".

NO T'HO PERDIS: altres festivals d'estiu a Bcn i Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat