Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Donuts inaugura el seu 'delivery' amb receptes exclusives a domicili

El nou servei obre a Barcelona i ofereix la possibilitat de programar les comandes amb 24 hores d'antelació

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Els devoradors compulsius de Donuts estan de sort, ja que des d'avui obre a Barcelona Donuts Now, el servei d'entrega a domicili o a la feina d'aquest brioix. A part de poder demanar els donuts tradicionals, ara també es podrà demanar postres, pastissos o snacks fets a base de dònuts. Us imagineu pastissos com el Red Velvet, un cheesecake, un carrot cake o un Brownie en versió dònut? O una tauleta de xocolata blanca amb xips de dònuts? O fins i tot un 'cake pop' –un pastís en format piruleta– de la rosquilla més famosa del món. Doncs a partir d'ara això és una realitat. I si ho desitgeu, també podeu completar el vostre esmorzar o berenar amb fruites, sucs o refrescos.

"Aquesta proposta busca seguir potenciant el gust icònic de Donuts traslladant-lo a elaboracions exclusives i irresistibles que estem segurs que us sorprendran", explica Sagrario Rico, directora de Nous Negocis de Bimbo.

Donuts
Foto: Donuts cake red velvet
Donuts
Foto: Tartaleta de mousse de donuts

Són receptes exclusives que rebreu a casa i que només es poden encarregar a través de la seva webles comandes es poden programar amb 24 d'antelació o bé rebre-les el mateix dia. També podeu programar l'enviament de dònuts de forma periòdica  Aquesta és una aposta de la marca per adaptar-se a les circumstàncies actuals del teletreball i la preferència cada vegada més en augment pel delivery.

Donuts
Foto: Donuts Carrot Cake
Donuts
Foto: Donut Cheese Cake

NO T'HO PERDIS: Obre a Barcelona el primer bar de Sake d'Espanya

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de menjar barat

    Últimes notícies

      Publicitat