Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a Barcelona el primer bar de sake d'Espanya

Serà part del Dos Palillos de l'Albert Raurich, que reobrirà el 8 juny

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Si hi ha alguna beguda alcohòlica poc coneguda a Barcelona, aquesta és el sake (paradoxalment, n'estic segur que es consumeix molt més whisky japonès a la nostra ciutat que la beguda pròpia del Japó). Ara bé, l'obertura d'un nou espai contribuirà a omplir aquest buit: el Dos Palillos de l'Albert Raurich reobrirà el vuit de juny, i ho farà amb la incorporació d'un bar de sake.

Una oferta que, segons explica Raurich, "serà l'única d'Espanya i de les poques que hi ha a Europa". Segons el xef, la idea va sorgir del fet que la seva parella i sommelier del Dos Palillos, la Tamae Imachi, "es va ficar en una plataforma sense ànim de lucre per promocionar el sake a Europa. I el següent pas era lògic: anem a fer un bar de sake! Perquè no n'hi ha!"

L'oferta gastronòmica del Dos Palillos –que recull l'herència de la part asiàtica d'Elbulli– implicarà un canvi de funcionament al seu bar de tapes, on manarà l'oferta de sakes. "Normalment, els sommeliers van rere els cuiners. Al bar de tapes serà a l'inrevés. La Tamai farà el que vulgui i jo li preguntaré: què vols que cuini? Hi haurà clàssics com la 'japoburger' que seguiran, però hi haurà moltes coses noves". Raurich també pronostica que podrem tastar "sakes que mai s'han vist aquí, aquest és l'objectiu, esclar" (i afegeix que també serà un bar de vins i de cerveses de nivell). 

L'oferta d'alta cuina –recordem que Dos Palillos té una única taula i dues barres, descomptant la terrassa, per això ha trigat tot aquest temps a obrir– seguirà en la seva línia, però amb una modificació important: incorporarà el sushi. "El sushi amb el sake va molt bé. Ara bé, serà un sushi amb la nostra personalitat, no pas un sushi normal", vaticina. El xef vol agrair la generositat de l'Hotel Casa Camper, propietaris de l'immoble: "sense la seva generositat i suport no hauríem pogut tornar", explica.  

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants asiàtics de Barcelona 

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de identitat de ciutat

    Últimes notícies

      Publicitat