Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dudamel et porta al Liceu amb una experiència immersiva i de realitat virtual única

'Symphony', el film de realitat virtual per reconnectar amb la música simfònica, es podrà veure a Barcelona fins al 8 d'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

CosmoCaixa ha presentat 'Symphony. Un viatge al cor de la música', la pel·lícula de realitat virtual feta amb el director d'orquestra Gustavo Dudamel que vol reconnectar amb la música simfònica, convertint-la en experiència visual i auditiva.  

La proposta de la Fundació LaCaixa gestada durant quatre anys i dirigida per Igor Cortadellas es compon de dues projeccions que es presenten en dos mòduls al pati del museu. La primera funciona com a prèambul i recull els sons de la natura al Mediterrani, Nova York i Colòmbia; hi descobrim també tres músics que fan sonar els seus instruments i ens guien fins al Liceu. La pel·lícula continua en una nova sala i amb les ulleres de realitat virtual posades; Dudamel ens dóna la benvinguda al teatre de la Rambla i, com si fóssim un membre més de la Mahler Chamber Orquestra, iniciem el viatge simfònic. Fem parada al taller del luthier David Bagué, recorrem l'interior d'una trompeta i ens endinsem a l'ànima humana –la del creador– representada per formes abstractes i biomòrfiques mentre de fons sonen 'La cinquena simfonia' de Ludwig van Beethoven i peces de Gustav Mahler i Leonard Bernstein.

Symphony: viatge inèdit al cor de la música
Foto: Fundació La Caixa

Les projeccions tenen un aforament reduït per les circumstàncies sanitàries (19 persones per mòdul) i cal reservar entrada prèvia. 'Symphony' es podrà veure fins al 8 d'octubre i després de Barcelona el projecte itinerarà per ciutats espanyoles i Portugal.

NO T'HO PERDIS: Els concerts del mes

Últimes notícies

    Publicitat