Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Prats Nogueras Blanchard
Gregori CiveraPrats Nogueras Blanchard

Dues grans galeries d'art de Barcelona es fusionen en un nou espai

La unió de la Galeria Joan Prats i la NoguerasBlanchard veurà la llum a l'abril amb una mostra Antoni Muntadas

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

De les fusions en surten coses curioses i de tant en tant extraordinàries. I si no hi esteu d’acord, ho debatem un cop hàgiu tastat la cuina japonesa-peruana. El cas és que Barcelona veurà néixer una nova aliança —aquesta vegada artística— perquè la Galeria Joan Prats i la galeria NoguerasBlanchard han decidit unir-se i començar a operar des d’un mateix espai.

Prats Nogueras Blanchard neix "sota la il·lusió d’unir forces i arribar a nous horitzons", per això les antigues galeries han programat obrir conjuntament dos espais d’exposició, un a Barcelona (amb nova ubicació al carrer Méndez Núñez) i un altre a Madrid (a l’actual seu de NoguerasBlanchard al carrer Beneficiencia). 

La fusió reuneix artistes nacionals i internacionals de diverses generacions per tal d’oferir una perspectiva més àmplia, amb especial enfocament a la Mediterrània i l’Amèrica Llatina. De fet, la primera exposició que Prats Nogueras Blanchard ens brinda tindrà lloc al mes d’abril amb una mostra individual d’Antoni Muntadas, pioner de l’art multimèdia. 

Galeria Joan Prats

Aquesta galeria va obrir les portes l'any 1976 convertint-la en una de les pioneres en l’escena contemporània internacional a Barcelona. Artistes com Erick Beltrán, Victoria Civera, Alfons Borrell o Hannah Collins, entre d’altres, han estat representats al seu espai.

Galeria Joan Prats
Galeria Joan PratsGaleria Joan Prats

NoguerasBlanchard

També centrada en l’art contemporani, NoguerasBlanchard compta amb dues seus, una a Barcelona i l’altra a Madrid, on fins ara hi han representat artistes internacionals, tant emergents com establerts, i han ofert un programa centrat en una visió interdisciplinària.

Roberto Ruiz / Galeria NoguerasBlanchard
Roberto Ruiz / Galeria NoguerasBlanchardRoberto Ruiz / Galeria NoguerasBlanchard

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat