Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dues pizzes gurmet que només podràs menjar aquest març a Barcelona

Sartoria Panatieri amb Rooftop Smokehouse i l'Hotel Mandarín presenten al·lucinants pizzes de primavera

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La gurmetització de la pizza és un fet. I és un fet saborós. A més de 'pop-ups' de cocteleria d'alta volada i de xefs de cuina creativa, cada cop és més habitual la col·laboració de cuiners en la creació de pizzes d'edició limitada. I aquest mes de març ens sorprèn amb la irrupció de dues pizzes estel·lars que estaran disponibles per un temps limitat.

Els xefs Rafa Panatieri i Jorge Sastre de Sartoria Panatieri juntament amb Buster Turner de Rooftop Smokehouse, uneixen forces i creativitat i llancen una nova pizza de temporada elaborada a base de remolatxa, mozzarella, ametlles i anguila fumada. Aquesta pizza està elaborada amb l'anguila fumada de Rooftop Smokehouse que té el certificat de sostenibilitat ESF (Eel Stewardship Fund), l'única del país amb aquest títol. Aquest certificat s'ha creat amb l'objectiu d'ajudar a finançar activitats que contribueixen a la recuperació de les poblacions d'anguiles a les vies navegables interiors i llacunes costaneres europees (o sigui que alhora et cruspires el deliciós animalet, contribueixes a la seva existència). Estarà disponible als dos locals de Sartoria Panatieri - Gràcia i Eixample a partir del dimarts 22 de març.

Pizza d'anguila de Sartoria Panatieri i Rooftop Smokehouse
Foto: MoneoMoneoPizza d'anguila de Sartoria Panatieri i Rooftop Smokehouse

I l'hotel Mandarín Oriental presenta La Tavola de Blanc, un pizza bar 'pop-up' vingut d'Itàlia que ocuparà la taula del Xef del restaurant Blanc fins al mes d'abril. Vincenzo Imparato, nascut al Piemont, com a xef convidat, delectarà els comensals amb receptes tradicionals i meravelloses pizzes, fent un recorregut per les regions del 'bel paese': amb la napolitana, un mos amb gust de costa amalfitana i elaborat amb productes com l'oli de Pulla, Mozzarella de búfala Campana i pomodoro de Campània. També inclou opcions veganes com la pizza marinara amb doble fornejat, tomàquet 'daterino', all negre i orenga. De dimarts a dissabte de 7 de la tarda a 11 de la nit, podreu veure el chef Vicenzo amb les mans a la massa, enfornant les seves pizzes.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzes de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat