Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Belmarco mansion in Faro, Algarve
Photograph: Shutterstock

EasyJet ven vols a Portugal a partir de 21 €

De juliol a octubre, volar a Lisboa i Faro des de Barcelona és més barat

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Quan comença a fer bon temps, ja comencem a desconnectar la ment per fer alguna escapada que ens ajudi a trencar amb la rutina. Per això, trobar ofertes que són petites joies sempre és una alegria. I Portugal n'és una per la seva gastronomia, l'estil de la ciutat i l'art i la cultura que tenen i, a més, ho tenim aquí mateix! 

Només ens falta una cosa per convèncer-vos: EasyJet ofereix viatges al país veí a partir de 20 € des del mes d'abril, ideal per al pont i setmana santa, durant els mesos d'estiu i fins al mes d'octubre. Per als que estigueu interessats en la capital, la companyia d'aerolínies ofereix vols d'anada i de tornada a Lisboa a partir de 21,49 € l'abril i el maig; a l'estiu els preus pugen una mica, però també podreu trobar ofertes a partir de 27,49 € i de tornada de vacances tenen ofertes a partir de 26,49 €. 

D'altra banda, també podreu descobrir la regió de l'Algarve portuguès amb vols directes a Faro, perquè EasyJet també ha posat a la venda bones ofertes per a aquests mesos. Durant els mesos de març, d'abril i maig podreu fer escapades per 21,49 € tant d'anada com de tornada i per 27,49 € al juny, juliol i l'agost. I per començar bé la tardor podreu anar pels mateixos preus que a la capital, 26,49 €.  

NO T'HO PERDIS: 7 destins poc coneguts per una escapada perfecta a Portugal

Ja pots llegir el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat