Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Dead by Daylight'
Foto: Behaviour Interactive'Dead by Daylight'

Eddie, la mascota d'Iron Maiden, nou personatge en un videojoc d'horror

Les quatre aparences diferents estan inspirades en quatre àlbums de la banda de heavy i ja es poden comprar a la botiga del joc

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Si Iron Maiden és icònic, la seva mascota Eddie the Head ho és també. L’hem vist en portades, samarretes, pòsters i, fins i tot, present en cada una de les actuacions de la banda. El personatge antropomòrfic ha evolucionat al llarg del temps en relació directa amb el tema de cada àlbum en què se’l representava: va començar sent un zombi, però també ha estat representat com un cíborg, una mòmia i un pacient lobotomitzat. Ara, gràcies a una nova col·laboració, també el veurem com a un personatge d’un videojoc. I és que, la mítica banda de heavy se suma a turmentar els jugadors del 'Dead by daylight' gràcies a Eddie.

Amb el seu somriure maliciós, la mascota apareixerà amb quatre vestimentes diferents que la mostraran tal com apareix en les portades dels àlbums de 'X-Factor', 'Powerslave', 'Stranger in a strange land' i 'Senjutsu'. Es tracta d’una col·laboració especial entre el grup britànic i l’empresa que desenvolupa el projecte, Behaviour Interactive, que ja es pot comprar a través de la tenda del joc.

'The dredge' inspirat en 'X-Factor'

The Dredge, Eddie Iron Maiden
Dead by daylightThe Dredge, Eddie Iron Maiden

'The doctor' inspirat en 'Powerslave'

The Doctor, Eddie Iron Maiden
Dead by daylightThe Doctor, Eddie Iron Maiden

'The deathsinger' inspirat en 'Stranger in a strange land'

The deathsinger, Eddie Iron Maiden
Dead by daylightThe deathsinger, Eddie Iron Maiden

'The oni' inspirat en 'Senjutsu'

The oni, Eddie Iron Maiden
Dead by daylightThe oni, Eddie Iron Maiden

Aquestes noves vestimentes de l’Eddie no són els únics elements que ens porta aquesta col·lecció. També es poden col·leccionar samarretes de la gira Very Rare que "tenen una petita sorpresa", segons ha dit un dels creadors del joc. 

'Dead by daylight'

Tots sabem qui són Iron Maiden (almenys n’hem sentit parlar), però potser no tots sabem què és 'Dead by daylight'. Arribats aquí, tenim clar que és un videojoc, però de què tracta exactament? Bé, és un joc d’horror de multijugador (4 contra 1) en el que un jugador representa el rol de l’assassí despiadat i els quatre restants juguen com supervivents.  Els quatre que lluiten per sobreviure, evitant ser capturats i torturats, juguen en tercera persona, cosa que els permet una millor percepció de l’entorn. L’assassí, en canvi, juga en primera persona i està més enfocat a la seva presa. L’objectiu dels primers és escapar de l’àrea de matança sense ser capturat per l’assassí. I no és tan fàcil com sembla perquè l’entorn canvia cada cop que es juga.  

NO T'HO PERDIS: Els 15 millors bars on anar a sentir bona música en directe

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat