Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 48H Open House busca arquitectes voluntaris

La 13a edició d’aquest festival d’arquitectura oferirà visites a 210 espais de Barcelona

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Com cada any, el 48H Open House BCN ofereix conèixer l’arquitectura d’edificis de Barcelona. Enguany, aquest festival compta amb 210 espais oberts a visita i 25 itineraris diferents. Diversos recorreguts per finques, habitatges i residències que, el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, estaran disponibles per tot aquell públic interessat en l’ofici de l'arquitecte, qui crea espais i busca una sinergia amb l’entorn. 

El paper dels voluntaris al festival és essencial: gent apassionada per l’arquitectura i per conèixer la ciutat que difon els seus coneixements al públic més interessat per a la riquesa amagada dels edificis de Barcelona. Com cada any, fan la crida de voluntaris per a estudiants, professors o interessats a donar suport a la iniciativa 48h Open House Barcelona. 

Els voluntaris gaudiran d’avantatges per a fer visites als edificis participants, obtindran un certificat acreditatiu com a participant de l’esdeveniment o, en cas que siguin estudiants universitaris, un crèdit ECTS optatiu si la seva universitat és col·laboradora. Tant si vols contribuir a les guies de visita com si vols donar suport a la gestió del festival, el 48H Open House BCN ofereix diversos rols en els quals inscriure's. 

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat