Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 48H Open House busca arquitectes voluntaris

Si t'apassiona l’arquitectura, tens l’oportunitat de ser guia durant un cap de setmana!

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Com és l’interior dels edificis més icònics de Barcelona? El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, el festival 48H Open House Barcelona t’obre les portes de gairebé 200 immobles perquè descobreixis les cases particulars, les oficines i les joies arquitectòniques desconegudes de la ciutat. 

Tindràs 48 hores per gaudir de visites guiades gratuïtes de la mà d’arquitectes professionals! Ara, l’Open House està en la fase de buscar arquitectes, estudiants i dissenyadors que vulguin fer de guia: t’apuntes a fer de voluntari?

Aquest festival d’arquitectura de Barcelona és possible gràcies al suport d’un miler de persones voluntàries que treballen en les visites, les activitats i els actes que es desenvolupen a l’Open House. Per formar part del voluntariat, no calen requisits especials: només és necessari que t’apassioni el projecte i disposis d’unes hores per difondre la cultura arquitectònica de Barcelona i de la regió metropolitana. 

Si decideixes inscriure-t’hi, pots escollir quin rol et fa més il·lusió: actualment es busquen voluntaris d’accés (que informen el públic sobre el funcionament del festival), voluntaris guia (que guien als grups per l’interior dels edificis explicant-ne l’arquitectura, la història i l’ús) i voluntaris de vídeo i foto (que fotografiaran l’ambient general del festival i els edificis que es poden visitar).

NO T'HO PERDIS: 25 joies arquitectòniques de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat