Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 53è festival de Sitges ret homenatge a David Lynch

S'estrenen films com 'Possessor' i 'Baby' en una edició que es podrà gaudir de forma presencial i online

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya avança detalls de la 53a edició que tindrà lloc del 8 al 18 d'octubre en format entre presencial i online per adaptar-se a les circumstàncies sanitàries. David Lynch rebrà el Gran Premi Honorífic del festival de forma virtual i en reconeixement a la seva trajectòria com a artista total dins del món del cinema, amb títols memorables com 'Blue velvet' (1986), 'Mullholland Drive' (2001) i 'Twin Peaks'. 

El festival es podrà gaudir a les sales i també a través de la plataforma de continguts online Shift52 i es projectaran una seixantena de films. Dins de la secció oficial es veuran títols com 'Possessor', de Brandon Cronenberg, o Wendy, de Benh Zeitlin, a més de les ja anunciades 'Peninsula' i 'La vampira de Barcelona'. El director Juanma Bajo Ulloa presentarà 'Baby' a Sitges, estrena mundial com 'Le dernier voyage de Paul W.R.', de Romain Quirot.

En clau de comèdia es projectaran els treballs de Quentin Dupieux, que presenta 'Mandibules'; 'Teddy', dels germans Boukherma; i 'Save Yourselves', d'Alex Fischer i Eleanor Wilson. També dins de la secció oficial destaca 'The book of vision', drama d'època de Carlo Hintermann produït per Terrence Malick. A la secció paral·lela Noves visions es presentarà 'Last Words', de Jonathan Nossiter, i dins de Panorama Fantàstic es podrà veure 'Vicious Fun', comèdia negra de Cody Calahan que s'estrena mundialment.

Coincidint amb la 53a edició del festival es commemoraran els aniversaris de clàssics del gènere com 'Flash Gordon' i 'La guerra de las galaxias. Episodio V: El imperio contraataca', que compleixen 40 anys com la cinta que tancarà el festival, la còpia remasteritzada de 'L'home elefant' de David Lynch.

NO T'HO PERDIS: Toyota presenta un 'cotxe volador'

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat