Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barça femení
Foto: Instagram / @fcbfemeni

El Barça serà el primer equip femení d'Europa en tenir un avió propi per viatjar pel continent

Vueling ha tancat l'acord amb el club que la converteix en l'aerolínia oficial blaugrana fins a l'estiu de 2026

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les jugadores del Barça femení tornen a fer història i no, aquest cop no és per haver guanyat la Champions ni cap títol esportiu. L'equip de Pere Romeu serà el primer equip femení d'Europa en tenir un avió propi que les portarà a tots els partits que es facin dins el continent. Vueling, la companyia aèria barcelonina 'low-cost' ha tancat un acord amb el club blaugrana que la converteix en l'aerolínia oficial de l'equip fins al 30 de juny de 2026.

Segons ha informat el Barça en un comunicat, l'aliança entre el club i la companyia barcelonina es presentarà el pròxim dijous 25 d'abril en un acte on assistiran com a representants blaugranes Aitana Bonmatí, Fridolina Rölfo, Ingrid Engen, Patri Guijarro i Caroline Graham-Hansen. A l'acte es desvelarà com serà el nou avió envinilat amb la imatge de les jugadores del primer equip. Vueling destinarà un dels seus Airbus A320, un avió de línia regular, per operar les rutes europees. Un dia després de la presentació, l'avió s'enlairarà per primer cop per portar les jugadores cap a Londres, on disputaran el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea i intentaran remuntar el 0-1 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys del partit d'anada i així disputar la quarta final consecutiva de Champions.

Un acord per impulsar el talent femení a l'esport

Entre tots els objectius de l'aliança entre el club i Vueling és impulsar la figura de la dona en la societat i dins l'esport d'elit, així com la promoció del talent femení. La companyia barcelonina és coneguda per ser una de les empreses d'aviació amb més dones dins el seu comitè de direcció, un 71,4% del total.

L'acord s'emmarca dins la celebració del 20è aniversari de Vueling i vol fer una mena d'homenatge a la ciutat on va néixer l'any 2004 i on actualment té la seva base principal. En l'actualitat, la companyia és l'aerolínia de referència a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i no només connecta la ciutat amb altres punts arreu d'Europa, sinó que ho fa arreu del món a altres punts com el Nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat