Què fer a Barcelona a l'abril

Exposicions, concerts, teatre, festes, activitats... Abril arriba carregat d'activitats interessants. No et perdis cap!

©Time Out

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i a la nit, les millors sessions de DJ i festes. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest abril. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

Activitats a la ciutat

Els jardins del museu

Al llarg de la història, els artistes de disciplines diverses, pintura, escultura, música, cinema, literatura..., han trobat en els jardins reals, mítics o imaginats, font d’inspiració per a les seves creacions. D'aquí és d'on surt aquest itinerari temàtic per l'exposició permanent del Museu Frederic Marès amb una selecció de 17 peces amb iconografia del jardí que proposa descobrir jardins, paradisos perduts i retrobats a partir dels objectes i obres d’un dels museus de col·leccionisme més importants de la ciutat i que es pot visitar dins l'horari del Museu.

Museu Frederic Marès , El Gòtic Fins al Diumenge 30 desembre 2018

Art

Francesc Torres. La campana hermética. Espacio para una antropología intransferible

Francisco Torres desempaqueta su archivo personal, cedido al MACBA, en una exposición que se convierte en un cuarto de maravilla donde se acumulan yacimientos y todo tipo de objetos y documentos. Desde páginas de revistas norteamericanas de los años 50, hasta cajas de coches de juguete, o hierros recuperados en el campo de batalla del Ebro.La obra política de Torres se ha expresado a través de instalaciones, vídeos y dibujos. Su nuevo proyecto para el MACBA se presenta inacabado y será completada por estudiantes del Programa de Estudios Independientes. Según Torres, es "como un acto de amor al arte".

Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona , El Raval Fins al Dilluns 10 setembre 2018

Comentaris

1 comments
Ignasi R

 He vist diverses idees que em semblen molt interessants però he trobat a faltar algun centre de massatges com ara https://masajeshotel.com/ que és un dels referents a Barcelona pels turistes.