Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Equipació Rosalía
Foto: Twitter FC. BarcelonaEquipació Rosalía

Ja està a la venda la samarreta de la Rosalía pel FCB (però no és apta per totes les butxaques)

Els jugadors lluiran l'equipació dedicada a la cantant al clàssic del 19 de març

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

És oficial: la samarreta més 'Motomami' del Barça ja és una realitat! Ja és a la venda la samarreta que lluiran els jugadors del club blaugrana durant el clàssic del pròxim 19 de març i s'ha desvelat quin serà el dibuix que portarà l'equipació: el logo de l'últim disc de la cantant. Aquest cop l'etern debat de Barça, o Madrid, ha canviat, el clàssic el guanyarà Rosalía. 

Una elecció estètica massa arriscada? No exactament. La iniciativa forma part de l'acord de patrocini que el club manté amb Spotify, el qual reportarà al Barça al voltant de 240 milions d'euros els primers quatre anys. Dins d'aquest acord ja existia la possibilitat que en partits concrets la samarreta del club lluís una publicitat diferent, sempre a criteri de la plataforma musical.

El que sí que ha estat més arriscat és el preu al qual han posat la samarreta. Ha estat al matí quan el club ha posat a la venda aquesta edició especial a la web i hi ha quatre opcions de compra. Si voleu portar el mateix que els jugadors el dia del clàssic, la samarreta està a la venda per 399,99 € i per 1.999,99 € podeu comprar la samarreta amb les firmes de tots els jugadors i jugadores de l'equip titular. 

Rosalía agafa el relleu de Drake

Però Rosalía, tot i ser la primera a batre molts rècords, no és la primera artista a aparèixer a la samarreta del Barça. El primer va ser Drake el passat octubre, al clàssic que es va disputar al Santiago Bernabéu. El club va lluir el seu logo d'un mussol, tota una estratègia de publicitat pel cantant amb la qual Spotify va decidir commemorar els 50.000 milions de reproduccions a la plataforma, el primer artista a fer-ho. Les samarretes de Drake no es venen a la botiga oficial del Barça, però es poden aconseguir per Internet per aquells disposats a pagar preus alts.

NO T'HO PERDIS: Així és la Casa Burés, la luxosa finca modernista on Rosalía s’ha allotjat aquests mesos

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat