Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Turó de la Rovira
Turó de la Rovira

El búnquers del Carmel tancaran a la nit a partir del 2021

Aquesta mesura s'ha pres per evitar aglomeracions nocturnes que molestin els veïns i desperfectes a la zona

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Els búnquers del Turó de la Rovira, un mirador privilegiat de Barcelona, patirà canvis a partir del 2021, ja que es tancaran de nit. Segons declaracions de Rosa Alarcón, regidora del districte d'Horta-Guinardó, a Betevé "els búnquers han estat un dels deu llocs on la Guàrdia Urbana ha hagut d'actuar més en confinament per la gran afluència de persones". 

A causa del tancament perimetral, els barcelonins hem hagut de buscar llocs de lleure i esbarjo dins de la mateixa ciutat, i els búnquers del Carmel han estat un dels llocs més escollits, igual que les platges, Montjuïc i Collserola. El problema és que la gent hi anava de nit, quan estava prohibit, causant moltes molèsties als veïns de la zona

Segons Alarcón, aquesta mesura fa temps que es treballa, i ja fa un any que es va acordar el tancament dels búnquers amb els veïns. No només per garantir la seva tranquil·litat i seguretat a la nit, la regidora ha manifestat que un tema preocupant és que "estàvem perdent una part de la memòria històrica de la ciutat amb la destrucció per vandalisme de la part que conservàvem de les bateries antiaèries de la República, més una part que per mi, sentimentalment, també és molt important, que són la part de barraques que conservem i que s'estaven veient afectades".

Aquesta actuació al Turó de la Rovira que començarà el 2021 consistirà en unes tanques de dos metres que, segons la regidora, s'ha fet perquè estiguin integrats a la muntanya i "se seguirà poden gaudir de les vistes de la ciutat, però de dia". També hi haurà vigilància, com ja hi ha ara mateix, i l'horari de tancament encara s'està acabant de perfilar, però tot indica que podria ser a partir de les 20 hores. 

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat