Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El bus a demanda arriba a Montbau i Vall d'Hebron

A partir del dilluns 17 de febrer se substituirà l'actual Línia 135 per El Meu Bus

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Els barris de Montbau i la Vall Hebron tindran servei de bus a demanda a partir del pròxim dilluns 17 de gener. Això vol dir que els passatgers podran demanar a través d'una aplicació o per via telefònica l'hora i la parada on volen que el recullin, i també a quina destinació volen anar. Aquest servei s'anomena El Meu Bus, i utilitza un sistema intel·ligent per programar les sol·licituds amb antelació, i quan no n'hi ha, el bus està aturat al punt de regulació. D'aquesta manera, se substituirà la Línia 135 actual que donava servei en aquests barris d'Horta-Guinardó. Aquest és el segon bus a demanda de la ciutat: el primer funciona a Torre Baró des del 2019.

Per explicar el funcionament d'aquest nou servei, hi haurà informadors que donaran fulls informatius als usuaris de l'autobús 135, i els dies 13 i 14 de gener també es faran tallers pràctics als veïns per explicar-los com descarregar-se l'app. 

Es donarà servei de 7 a 21 h els dies feiners, de 8 a 21 h els dissabtes i de 9 a 21 h els diumenges i festius. A més de les 24 parades fixes que ja hi havia a la línia, se n'han afegit dues de noves: al CAP d'Horta i a l'Hospital Vall d'Hebron. En total, doncs, donarà servei a 26 parades.

  

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Barcelona que has de visitar almenys un cop

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat