Notícies

El bus a demanda arriba a Montbau i Vall d'Hebron

A partir del dilluns 17 de febrer se substituirà l'actual Línia 135 per El Meu Bus

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Writer and Video Editor, Time Out Barcelona
Publicitat

Els barris de Montbau i la Vall Hebron tindran servei de bus a demanda a partir del pròxim dilluns 17 de gener. Això vol dir que els passatgers podran demanar a través d'una aplicació o per via telefònica l'hora i la parada on volen que el recullin, i també a quina destinació volen anar. Aquest servei s'anomena El Meu Bus, i utilitza un sistema intel·ligent per programar les sol·licituds amb antelació, i quan no n'hi ha, el bus està aturat al punt de regulació. D'aquesta manera, se substituirà la Línia 135 actual que donava servei en aquests barris d'Horta-Guinardó. Aquest és el segon bus a demanda de la ciutat: el primer funciona a Torre Baró des del 2019.

Per explicar el funcionament d'aquest nou servei, hi haurà informadors que donaran fulls informatius als usuaris de l'autobús 135, i els dies 13 i 14 de gener també es faran tallers pràctics als veïns per explicar-los com descarregar-se l'app. 

Es donarà servei de 7 a 21 h els dies feiners, de 8 a 21 h els dissabtes i de 9 a 21 h els diumenges i festius. A més de les 24 parades fixes que ja hi havia a la línia, se n'han afegit dues de noves: al CAP d'Horta i a l'Hospital Vall d'Hebron. En total, doncs, donarà servei a 26 parades.

  

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Barcelona que has de visitar almenys un cop

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat