Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Camp Nou
Foto: ShutterstockCamp Nou

El Camp Nou acollirà concerts del Cruïlla XXS aquest estiu

Sopa de Cabra, Nil Moliner i Ismael Serrano són alguns dels artistes que hi actuaran durant el juliol

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El Cruïlla XXS, la versió de butxaca del festival Cruïlla, continua expandint-se i anunciant nous escenaris. Ara és el Camp Nou el que se suma a la programació, amb artistes ja confirmats com Sopa de Cabra (17 de juliol), Nil Moliner (18 de juliol), Ismael Serrano (22 de juliol), Fuel Fandango (24 de juliol), León Benavente (25 de juliol), Viva Suecia (30 de juliol) i Els Amics de les Arts (31 de juliol).

L'estadi del Futbol Club Barcelona, que serà la primera vegada que acollirà un cicle de concerts, oferirà un aforament per a 800 espectadors que es repartiran per diverses zones de la grada i seran els socis del Barça els que tindran preferència a l'hora d'adquirir les localitats des d'avui mateix. A partir de dilluns 22 de juny, a les 12 h, es posaran a la venda a cruillabarcelona.com.

Aquesta sèrie de concerts són fruit d'un acord entre el festival Cruïlla i el Futbol Club Barcelona, que vol fer valdre la "vocació cultural que forma part de l'essència del club", en paraules de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Barça. El director del Cruïlla, Jordi Herreruela, ha destacat que un concert al Camp Nou és una oportunitat única per a públic i artistes, i ha expressat el desig de continuar col·laborant en un futur amb l'entitat blaugrana.

El Cruïlla XXS tindrà lloc els mesos de juliol i agost en diversos espais emblemàtics de Barcelona com l'Anella Olímpica, el Poble Espanyol, els jardins del TNC i el Recinte Modernista de Sant Pau, a més del recentment incorporat Camp Nou.

Cartell Cruïlla XXS al Camp Nou
Cartell Cruïlla XXS al Camp NouFOTO: Cruïlla

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat