Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El carrer Gran de Gràcia i l’eix Coberta-carrer de Sants tornaran a ser per a vianants el cap de setmana

L’Ajuntament reprèn el programa ‘Obrim Carrers’ que vol convertir la ciutat en un espai més saludable i segur per als barcelonins

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

 Després de l’aturada durant el període d’estiu, el carrer Gran de Gràcia i l’eix Coberta-carrer de Sants tornaran a ser exclusivament per a vianants els caps de setmana. A partir d’aquest dissabte, el govern Municipal torna a posar en marxa el programa ‘Obrim Carrers’ aquest cap de setmana, que té l’objectiu d’oferir nous espais de passeig i lleure per a la ciutadania. 

Tal com ja es va fer l’any passat, cada dissabte i diumenges es restringirà el pas de vehicles a l’eix Creu Coberta-carrer de Sants i al carrer Gran de Gràcia: així doncs, els vianants podran utilitzar les vies pel passeig entre les 10:00 i les 21:00 hores. El programa, que va començar com una mesura per garantir la distància de seguretat recomanada per fer front a la Covid-19, ha esdevingut una mesura que també serveix per ampliar l’activitat en els eixos comercials de la ciutat. 

A més, el programa ‘Obrim Carrers’ és una de les maneres a través de les quals l’Ajuntament de Barcelona treballa per transformar l’espai públic i convertir Barcelona en una ciutat més saludable, més humana i més segura, posant en primer pla a les persones i encaminant la mobilitat cap als modes més sostenibles, saludables i segurs. 

A partir d’aquest dissabte, tots els caps de setmana quedaran obertes al passeig a peu les vies següents:

  • Eix Creu Coberta-Carrer de Sants (entre plaça Espanya i carrer Arizala). Tallat al trànsit tots els dissabtes i diumenges de 10:00 a 21:00 hores.
  • Gran de Gràcia (entre carrer Nil Fabra i plaça Nicolás Salmerón). Tallat al trànsit tots els dissabtes i diumenges de 10:00 a 21:00 hores. 

Això no obstant, en aquests punts es garantirà el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es permetrà l’accés als aparcaments de la zona.

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat