Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 'challenge' per imitar obres d'art a casa que triomfa a les xarxes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Dues setmanes després de l'inici del confinament, les xarxes socials s'han omplert de bromes amb mascotes, vídeos graciosos i 'challenges' o reptes. Al cap i a la fi, es tracta d'ocupar les hores i de pas aprendre alguna cosa, com aquest cas. Si ja heu anat al supermercat i fet la compra, heu vist mil pel·lícules i sèries, i ara voleu fer alguna cosa creativa, aquest 'challenge' holandès és la vostra oportunitat!

El compte Tussen Kunst & Quarantaine (@tussenkunstenquarantaine), que en cinc dies ja comptava amb 220 fotos de persones de tot el món i gairebé 64.000 seguidors, presenta el desafiament: imitar una pintura famosa utilitzant objectes quotidians (ara pots donar-li ús als vuit paquets de paper higiènic que vas comprar en plena histèria).

Ver esta publicación en Instagram

Cocreating is the new living together 👏🏼 #tussenkunstenquarantaine #usedprops✔️ #handsanitizer #tequila #kobebryant #lovetola @agneslb @larsfiliphammar

Una publicación compartida de Tussen Kunst & Quarantaine (@tussenkunstenquarantaine) el

Ver esta publicación en Instagram

Rise and shine! 🌤 #tussenkunstenquarantaine @roemleiden

Una publicación compartida de Tussen Kunst & Quarantaine (@tussenkunstenquarantaine) el

Alguns han recreat les obres de pintors holandesos com Vincent van Gogh o Rembrandt, i d'altres artistes clàssics com Boticcelli. Fins i tot el Museu Nacional d'Holanda, el Rijksmuseum, ha publicat el challenge!

NO T'HO PERDIS: Kate Tempest, veu de la campanya solidària de Facebook

Últimes notícies

    Publicitat