Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Cigalero: el cava per celebrar que Laporta torna al Barça

El celler Can Virgili llança una ampolla d'edició limitada inspirat en l'era daurada del barcelonisme

Escrit per
Albert Mora
Publicitat
Sembla que Joan Laporta està en ratxa, després de guanyar per segona vegada les eleccions a la presidència del Barça per un 55% dels vots, ara el celler Can Virgili, responsable de bogeries de gran èxit com Xitxarel·lo o L'Hòstia, llança El Cigalero, un cava Gran Reserva d'edició limitada inspirat en l'era daurada del barcelonisme per celebrar el retorn de Joan Laporta a la presidència del Barça.

L'era laportista ens va portar una gran quantitat de títols i una gran quantitat encara més gran d'imatges inesborrables, i totes elles queden recollides en l'ampolla El Cigalero: moments mítics com "que no os embauquen", referències a jugadors, locutors i rivals o frases històriques formen part d'aquesta ampolla hipnòtica que segueix el rastre dels seus antecessors de la casa. I per a rematar la jugada, inclou un "Al Lorímetro", un mesurador de trofeus que garanteix que aixequis tantes copes com Puyol l'any 2009.

Però no jutgeu El Cigalero només per l'ampolla: es tracta d'un cava Gran Reserva de 2015 creat a Sant Miquel d’Olèrdola, al Penedès, de color pàl·lid, amb notes d'"hipòcrites que diuen que són del Barça i no ho són" i un suau matís de "que no estamos tan mal". Els germans Virgili inclouen també consells per a gaudir-lo com Déu mana: una ampolla per tirar-se pel cap al Luz de Gas i una altra per brindar per la nova era blaugrana.

'Al loro!' Que és una edició limitada!

El cigalero
Foto: elcigalero.cat
El cigalero
Foto: elcigalero.cat

  

NO T'HO PERDIS:  Vermut a Barcelona: els millors llocs per fer l'aperitiu

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat