Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Cinema Lliure a la Platja torna enguany a la sorra de Barcelona

L'11a edició del cicle es farà a la platja de Sant Sebastià després de dos anys al CEM La Mar Bella

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

L'estiu està a punt d'arribar i això vol dir que s'acosten les sessions de Cinema Lliure a la Platja: la mostra gratuïta de cinema independent que se celebra durant les nits d'estiu a diverses platges del litoral català. Aquesta 11a edició se celebrarà de nou a la sorra de Barcelona, després de dues edicions al CEM La Mar Bella amb aforament limitat i reserva prèvia.

El cicle s’ubicarà a la platja de Sant Sebastià de Barcelona, on tot va començar fa més d’una dècada, tots els dijous del 7 de juliol a l’11 d'agost, quan es pongui el sol, normalment entre les 21.30 i les 22 h, per assegurar una bona visibilitat. 

Cinema Lliure a la Platja
Foto: Cinema Lliure a la Platja

La programació, basada en films que han passat per festivals de renom, està pensada per a tots els públics i, abans de cada pel·lícula, es projectaran alguns curtmetratges del festival FILMETS. En algunes sessions hi participaran també professionals del cinema amb col·loquis i debats i també hi haurà una sessió per als més petits perquè puguin gaudir del cinema a la pantalla gran i a l’aire lliure.

Cinema Lliure també tornarà a altres platges catalanes. Ara per ara, estan confirmades El Prat, Palamós i Tossa de Mar. I com a novetat d’aquest any, la mostra se celebrarà per primer cop a Mallorca a partir del 29 de juny, i també a Vilanova i la Geltrú i a Sitges, arribant així a nous públics. 

A més, el cicle organitzarà una nova convocatòria de Nou Talent, que busca donar visibilitat als nous cineastes de Catalunya i Mallorca. D'aquesta manera, les escoles de cinema podran exhibir els curtmetratges dirigits pels seus estudiants i futurs professionals del cinema i l'audiovisual. Les peces guanyadores seran projectades abans d'una de les sessions.

Les projeccions són gratuïtes, però la programació es publicarà en les pròximes setmanes

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat