Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Circo Raluy Legacy
Foto: Circo Raluy Legacy

El Circ Raluy Legacy torna a Barcelona amb el seu nou espectacle TODO (LO)CURA

La carpa de circ s'instal·larà del 18 de desembre al 28 de febrer al Port Vell de Barcelona

Per Ainhoa Gutierrez
Publicitat

L'humor i el circ són dos conceptes que van de la mà i que a hores d'ara ens fan molta falta a tots. I és que després de dos anys sense posar un peu a Barcelona, el Circ Raluy Legacy torna amb el seu nou espectacle 'TODO (LO)CURA'. Un xou ple d'optimisme, moltes rialles i sobretot números de risc que segur que deixaran amb la boca oberta a més d'un.

Nuevo espectáculo en el Circo Raluy Legacy
Foto: Sandra López

La carpa s'instal·larà al Port Vell de Barcelona i estarà del 18 de desembre al 28 de febrer, encara que com imagineu, tot dependrà de les restriccions actives a Catalunya durant aquestes dates. El circ, en tot cas, proporcionarà un espai segur amb les mesures de seguretat necessàries. La funció durarà una hora i mitja, sense descans, i tot l'equip portarà mascareta. Durant el xou es mantindrà la distància de seguretat de dos metres i després de cada funció es netejaran totes les grades i zones comunes.

Nuevo espectáculo en el Circo Raluy Legacy
Foto: Sandra López

La nova producció presenta números aeris, de risc, equilibris impossibles i moltes rialles. "Ara més que mai som conscients que sense el públic no som ningú i res és possible. Aquesta trobada representa molt per a nosaltres", comenta Louisa Raluy, codirectora del circ. Les seves entrades estan a la venda a la seva web o, si ho prefereixes, pots comprar-les a les mateixes taquilles.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020: així seran les festes aquest any

Últimes notícies

    Publicitat