Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Circ Raluy Legacy torna a Barcelona amb el seu nou espectacle TODO (LO)CURA

La carpa de circ s'instal·larà fins a l'11 d'abril al Port Vell de Barcelona

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

L'humor i el circ són dos conceptes que van de la mà i que a hores d'ara ens fan molta falta a tots. I és que després de dos anys sense posar un peu a Barcelona, el Circ Raluy Legacy torna amb el seu nou espectacle 'TODO (LO)CURA'. Un xou ple d'optimisme, moltes rialles i sobretot números de risc que segur que deixaran amb la boca oberta a més d'un.

Nuevo espectáculo en el Circo Raluy Legacy
Foto: Sandra López

La carpa s'instal·larà al Port Vell de Barcelona i estarà del 18 de desembre a l'11 d'abril (han prorrogat la seva estada), sempre amb l'ull posat en les restriccions actives a Catalunya durant aquestes dates. El circ, en tot cas, proporcionarà un espai segur amb les mesures de seguretat necessàries. La funció durarà una hora i mitja, sense descans, i tot l'equip portarà mascareta. Durant el xou es mantindrà la distància de seguretat de dos metres i després de cada funció es netejaran totes les grades i zones comunes.

Nuevo espectáculo en el Circo Raluy Legacy
Foto: Sandra López

La nova producció presenta números aeris, de risc, equilibris impossibles i moltes rialles. "Ara més que mai som conscients que sense el públic no som ningú i res és possible. Aquesta trobada representa molt per a nosaltres", comenta Louisa Raluy, codirectora del circ. Les seves entrades estan a la venda a la seva web o, si ho prefereixes, pots comprar-les a les mateixes taquilles.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020: així seran les festes aquest any

Últimes notícies

    Publicitat