Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cirque du Soleil Circo del Sol
©Shutterstock

El Cirque du Soleil ofereix espectacles gratuïts en versió karaoke

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com molts altres espectacles culturals, el Cirque du Soleil ha hagut d'adaptar-se a les noves tecnologies fins que puguin tornar a actuar. El circ més famós del món continua oferint contingut a Internet des del seu compte de YouTube, on podem trobar un recorregut pel dia a dia dels artistes, remakes de les seves actuacions i, des del 10 d'abril, uns especials de 60 minuts dels seus espectacles més famosos amb karaoke inclòs. 

La companyia penjarà un nou vídeo cada setmana i es poden seguir des del hashtag #CirqueAtHome. Els especials són totalment gratuïts i segueixen penjats al seu compte, perquè puguem gaudir dels muntatges més espectaculars des de primera fila al nostre sofà. 

L'última estrena va ser Cirque Connect Singalong, que es va publicar divendres passat i incloïa les cançons més icòniques dels espectacles 'Alegría', 'Mystére' o 'Kooza', tres dels shows més coneguts. Entre les disponibles també hi destaquen els shows 'Kurio' i 'Zed'.

Cirque Connect és la web que, recentment, han habilitat per avisar de les noves propostes del circ a Internet i seguir en contacte amb el seu públic. Esteu atents a les publicacions perquè aquesta setmana anunciaran el proper show. Endevineu quin serà? 

NO T'HO PERDIS: les millors obres de teatre per veure des de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat