Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El concert 'Barcelona, ens en sortirem' no es farà

L'esdeveniment s'ha anul·lat després que grups com Txarango i Sopa de Cabra decidissin no participar-hi

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Dos dies després d'anunciar-se en roda de premsa, el concert impulsat per l'Ajuntament 'Barcelona, ens en sortirem' i que s'havia de celebrar el 9 de maig s'ha cancel·lat. En declaracions de l'alcaldessa Ada Colau, la decisió s'ha pres "en constatar el malestar que ha generat la proposta en una part del sector cultural". 

La iniciativa, que consistia en una vintena de concerts des de terrats i balcons que s'emetrien per Betevé i que comptava amb artistes com Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet i Amaia, entre molts altres, va començar a perillar quan es va saber que tenia un cost de 200.000 euros. Grups com Txarango, Sopa de Cabra i Els Catarres van ser dels primers a anunciar que no hi participarien, i més tard s'hi van sumar Lildami, Stay Homas, Clara Peya i Sílvia Pérez Cruz, entre altres.   

Un cop iniciada la polèmica, El Terrat i Mediapro, que havien de fer-se càrrec de la producció de l'esdeveniment, han anunciat que assumirien ells mateixos aquest cost, però finalment això no ha salvat el concert.

Alguns grups com Txarango, han explicat que havien pactat un caixet reduït de 1.500 euros i d'altres, com Lluís Gavaldà, d'Els Pets, ha explicat que va declinar d'entrada la proposta inicial, que era actuar de franc. 

Lluís Gavaldà, Facebook 'Barcelona, ens en sortirem'
Foto: Facebook Lluís Gavaldà

NO T'HO PERDIS: 10 cançons que et posaran de bon humor i que potser no coneixies

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat