Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El CosmoCaixa ja torna a tenir capibara

El nou exemplar d’aquesta espècie prové d’un zoo d’Holanda i té quinze mesos

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La notícia de la mort de la Tinka va ser devastadora. Sí, ja era velleta i va morir de causes naturals, però aquest animal que habitava el Bosc Inundat del CosmoCaixa era tota una icona. A part de ser un ésser entranyable, hi havia alguna cosa especial de pensar que, passés el que passés a Barcelona, la Tinka jeia prop d’un tronc o d’un arbust tropical, aliena a tot, rosegant alguna cosa. Era el ‘confort animal’ dels barcelonins i barcelonines. 

Ara sembla que la flora i la fauna del Bosc Tropical tornen a gaudir de la companyia d’un capibara, el rosegador més gran del món. Segons ha informat aquest museu, ja fa dues setmanes que han rebut a les instal·lacions del Bosc Inundat un altre exemplar d’aquest animal. Té quinze mesos de vida, prové d’un zoo d’Holanda i ja s’ha deixat veure per algun dels visitants del museu. 

Tot i que el clima del Bosc Inundat és ideal per l’animal, que acostuma a habitar entorns tropicals i temperats, des del CosmoCaixa avisen que “el capibara està en període d'aclimatació i surt molt poc a l’exterior”. Per tant, no us desespereu si en la propera visita l’animal és car de veure. La paciència és la mare de la ciència. 

El museu ha informat que, de moment, l’animal no té nom. Ara caldrà esperar a conèixer la notícia sobre com es diu aquesta criatura, per saber si durà un nom amb la mateixa força i el carisma que ‘Tinka’. Vosaltres, com li posaríeu?

NO T'HO PERDIS: Les exposicions més curioses que pots veure a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat