Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Serenade of the Seas
Foto: Shutterstock.com

El creuer viral que causa sensació a xarxes atracarà a Barcelona

El vaixell que completa la volta al món s'ha fet famós per l'activitat dels seus passatgers

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El seu nom és Ultimate World Cruise i és el creuer més viral a les xarxes en les últimes setmanes, sobretot a TikTok. La raó? Els seus passatgers comparteixen un gran volum d'informació del que passa a dins, incloent-hi ressenyes sobre menjar, conflictes entre viatgers, l'estat de les habitacions i altres experiències.

El viatge va començar el passat 10 de desembre a Miami (Florida, EUA) i tindrà una durada de nou mesos (274 dies). Visitarà més de 60 països, amb previsió de finalitzar el 10 de setembre del 2024 a la mateixa ciutat d'on va partir. Entre altres diversions, el vaixell ofereix teatre, 'spa', gimnàs, minigolf, escalada en roca, classes de sushi i idiomes, així com tota classe de festes temàtiques.

#ultimateworldcruise

Desenes de passatgers del creuer estan compartint totes les seves aventures a través de les xarxes socials. Els vídeos amb l'etiqueta del creuer ja superen els 130 milions de reproduccions. Aquesta espècie de Gran Germà flotant és una mena de 'reality show' improvisat amb un cost per fer el viatge complet de 53.000 euros.

Està previst que la nau atraqui a Barcelona el 9 i 10 de juliol, i també està previst que l'Ultimate World Cruise visiti també altres ciutats espanyoles com Palma, València, Cartagena i Màlaga a principis del mes de juliol.

Ultimate World Cruise
Foto: Shutterstock

Ja no sou a temps de fer el creuer complet, però hi ha l'opció de seleccionar trams específics amb un mínim de 9 nits. Prepareu la cartera, això sí, i no oblideu el vostre mòbil per enregistrar-ho tot.

NO T'HO PERDIS: Aquests són oficialment els creuers més nets (i els més bruts) d'arreu del món

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat