Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Actuació Festival de Píndoles
Foto: Festival de Píndoles

El Festival Píndoles celebrarà la 6a edició amb entrades gratis

La mostra de teatre breu tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de setembre al Castell de Montjuïc

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

El Festival Píndoles 2020 celebrarà la seva 6a edició durant els dies 4, 5 i 6 de setembre al Castell de Montjuïc després d'haver estat ajornat al juny a causa del covid-19. Algunes de les novetats d'aquesta edició van acompanyades de la nova normalitat: tindrà un aforament limitat per tal de garantir les mesures de seguretat tant del públic com dels artistes i tindrà lloc en 3 espais a l'aire lliure de la fortalesa (100 espectadors per escenari). A diferència de les passades edicions, l'accés al Festival serà gratuït gràcies a la participació de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Però per mesures de control d'aforament, la reserva d'entrades anticipades s'obriran a partir del 24 d'agost i es faran a través de la web del festival.


Es podrà gaudir d'un total de 20 espectacles: 15 estrenes de textos inèdits, 1 obra convidada i 4 peces d'altres disciplines com a dansa, poesia i narració. Com ja es va fer en les anteriors edicions, el festival aposta pel risc i el descobriment de nous talents mitjançant una convocatòria anònima. A més, l'organització ha convidat a una obra guanyadora del premi a Millor Text del Festival Teatre de Butxaca de Ciutadella (Menorca). L'objectiu principal de l'esdeveniment és que el públic pugui descobrir i gaudir d'espectacles de curta durada en un espai únic.

Cartell Festival de Píndoles 2020
Foto: Festival de Píndoles

Més enllà del festival, la GiraPíndoles s'encarrega de portar les arts escèniques al voltant de Catalunya amb desenes d'actuacions la resta de l'any. Aquesta gira porta presentades 175 funcions en 28 municipis del territori català des de 2015. Aquest projecte té com a objectiu fer arribar el teatre a instituts i a aquelles localitats que no es disposa de grans infraestructures escèniques fomentant el seu coneixement. D'aquesta manera, la GiraPíndoles pretén donar visibilitat a les obres de nova creació i de nous autors, a més d'oferir més oportunitats laborals a totes les companyies.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'agost

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat