Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Festival Tangent omple l'Eixample de música, teatre, circ i dansa gratis

El festival se celebra del 16 de setembre al 12 de novembre a sis centres cívics del districte de l'Eixample

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La quarta edició del Festival Tangent arriba plena de canvis. El primer és que no tindrà lloc les nits d'estiu com fins ara sinó que es farà durant els vespres de tardor –del setembre al novembre– i alguns matins per als espectacles infantils. I l'altra novetat és que, tot i que les entrades segueixen sent gratuïtes, les haureu de reservar amb una setmana d'antelació a través d'internet per tal que l'organització pugui fer un recompte d'assistents per garantir l'espai de seguretat entre els espectadors i complir amb les limitacions d'aforament. L'entrada i la sortida dels espectacles es farà de manera esglaonada i haureu de portar la mascareta tota l'estona.

L'edició d'enguany del Tangent programa 16 espectacles de música, teatre, circ i dansa que es faran a espais interiors dels sis centres cívics del districte: l’Ateneu Fort Pienc, la Casa Golferichs, Cotxeres Borrell, la Casa Elizalde, Sagrada Família i Urgell.

El nou Tangent s’estrena el 16 de setembre a La Casa Elizalde amb l’espectacle 'Peix', l’última producció de circ de la companyia Hotel Iocandi. L’endemà, el festival continua al centre cívic Sagrada Família amb l’òpera electrònica 'Infanticida', composta per la Clara Peya i basada en l’obra teatral de l’escriptora Caterina Albert. Setembre es completa amb dos espectacles més: el concert de soul Koko Jean & The Tonics, amb Dani Nel·lo com a saxofonista convidat (29 de setembre al centre cívic Urgell) i 'Nur', un viatge introspectiu a través de la dansa de la companyia Iron Skulls (30 de setembre al pati de la Casa Golferichs).

Però el gruix del festival tindrà lloc el mes d'octubre. Per exemple, teniu el circ de les germanes Bambalas i les meravelles que fan dalt del gronxador (ds. 3 a la plaça del Fort Pienc); l’humor i la màgia de The Postman (31 d’octubre al centre cívic Ateneu Fort Pienc); l'actuació de soul i afropop de  Marga Mbade & The Cleftones (dj. 8 al Centre Cívic Sagrada Família); el jazz i músiques del món que ens portaran els Still Life (dv. 16 a la Casa Golferichs) o el pop electrònic de Carla que podreu viure en directe el 30 d'octubre a la Casa Golferichs.

La clausura del festival serà el 12 de novembre al Centre Cívic Sagrada Família amb l'espectacle 'Ritos de amor y guerra' de Comando Señoras. Una obra teatral viva on actrius i públic creen una catarsi sorprenent i diferent en cada representació.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer aquesta setmana a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat