Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El FLIC busca il·lustradors

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

El FLIC, el festival de literatures i arts infantils i juvenils, celebrarà la novena edició el març de 2019 i a la fira de creació literària ubicada al Disseny Hub s'estrenarà un nou espai. Es tracta de la taula d'il·lustradors, que vol donar visibilitat i oferir una plataforma de venda a artistes i il·lustradors; supleix els estands que fins ara es repartien l'espai i en una mateixa taula reunirà l'obra de 20 a 400 creadors.

"Al festival hi vas a veure llibres, a escoltar conta contes, per això recomano que els artistes participin amb peces d'entre 30 i 50 euros. Les mides també són importants: el mercat prefereix formats mitjans com el din3", explica Marta Zimmermann, al capdavant de la galeria Plom i persona responsable de seleccionar de participants d'entre les propostes rebudes.

L'altre gran al·licient per als artistes que participin, a més de tenir accés a la fira i ser inclosos a la borsa per a trobades amb agents i editorials, és una menció especial i la representació a l'espai de Gràcia durant un any, amb possibilitats de vendre-hi la seva obra, d'exposar-la o de participar en els diferents projectes que es duen a terme des de Plom.

© Maria Dias

La convocatòria per participar a la #mesadeilustradores estarà oberta fins al divendres 15 de desembre i aquestes són les bases per participar-hi.

TAMBÉ T'AGRADARÀ: aquí no només trobareu llibres il·lustrats.

Últimes notícies

    Publicitat