Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Friendsfest arriba a Barcelona!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

'Oh my God!' Enveja en veure que el Friendsfest repetia a Madrid. Alegria desmesurada en comprovar que aquest any també passarà per Barcelona. Hiperventilar. Suar. Aquesta reacció extrema només la sabran valorar -i entendre- els autèntics fans de la sèrie.

Aquest any 'Friends' fa 25 anys i Comedy Central ho celebra amb una programació especial i amb aquesta cita que cal que marqueu a foc al vostre calendari. El Friendsfest consisteix en un tour per recreacions de diversos escenaris mítics de la sèrie com el saló de l'apartament de la Monica i la Rachel, el futbolí de l'apartament d'en Joey i en Chandler, la Wedding Chapel de Las Vegas on es van casar en Ros i la Rachel i amb novetats com un set del Central Perk –hi escoltarem 'Smelly cat'?– i un altre per recordar la festa de graduació de la Monica i la Rachel. Hi podreu fer-vos milers de fotos i fins i tot recrear la capçalera de la sèrie!

Central Perk. Friends
Central Perk. Friends
FOTO: Comedy Central

A Barcelona, el Friendsfest es farà al Poble Espanyol del 24 de maig al 2 de juny i les entrades costen 20,77 euros. A la primera edició a Madrid les entrades es van esgotar en menys de 48 hores, així que compreu les vostres ja!

NO T'HO PERDIS: Stranger Things 3: així serà la nova temporada de la sèrie

Últimes notícies

    Publicitat