Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
GoXO
GoXO

El GoXO de Dabiz Muñoz llança per primer cop hamburgueses a domicili

La 'burger' Mundialista XO estarà disponible del 20 de novembre i fins al 18 de desembre només per 'delivery'

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El restaurant de 'delivery' d'alta cuina del xef Dabiz Muñoz, GoXO, llança per primer cop hamburgueses a domicili. La 'Burger Mundialista XO' estarà disponible en diversos lots i de forma temporal, del 20 de novembre i fins al 18 de desembre, a Madrid i Barcelona, ​​només a través de Glovo. La nova hamburguesa conté 180 grams de carn de bou madurada als 3 formatges amb cansalada rostida 48 hores, lacada amb salsa barbacoa de bitxo fumada al sarment i amb ració de patates fregides.

El restaurant 'delivery' del xef Dabiz Muñoz, que té seu física a Barcelona, ​​s'endinsa al món de les 'burgers' a domicili i ha creat packs per poder compartir en parella, en família o amb amics. 

Imagen promocional del menú de burger de Muñoz
Foto: GoXOImagen promocional del menú de burger de Muñoz

Dues hamburgueses: 60 euros
Està pensat per gaudir en parella o amics i inclou 2 ‘Burgers Mundialistas XO’ amb cansalada i salsa de barbacoa i bitxo, dues racions de patates fregides i una ració del famós pollastre fregit hipercruixent fórmula secreta GoXO. El preu d'aquest 'pack' és de 60 € a través de Glovo.

Sis hamburgueses a 225 euros
El 'pack' ''Festival'' és per a 6 persones i inclou 6 'Burgers Mundialistes XO', 6 racions de patates fregides, 3 racions de pollastre fregit hipercruixent fórmula secreta GoXO i el seu famós costellat sencer de carn de porc Duroc lacada i rostida al sarment durant 12 hores, amb tacs de blat de moro. El preu és de 225 €. El xef també posa a disposició dels usuaris l'elecció del punt de la carn -ja que són molts els que la prefereixen d'una manera o altra- i per això es podrà escollir entre el punt del xef o molt feta, així com el punt de picant (normal o picant).

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat