Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Grup Balañá tanca els cinemes Aribau i Gran Sarrià

Les sales tancaran temporalment per la pandèmia i el retard de pel·lícules, però mantindran obertes la resta dels seus cinemes

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

El sector de la cultura es continua veient afectat per la pandèmia de Covid-19, i aquest cop la situació ha portat al tancament dels cinemes Aribau i Gran Sarrià. El Grup Balañá ha decidit tancar-los a partir de l'1 de febrer i durant una temporada, no només per la situació de la crisi sanitària, sinó també per la reducció i el retard de les estrenes previstes per a les pròximes setmanes.

L'empresa ha comunicat que es podran comprar entrades fins al 31 de gener, però que les altres sales -Arenas, Bosque, Glòries i Balmes continuaran obertes de dimecres a diumenge per la prolongació de les restriccions.

Per garantir una àmplia oferta de pel·lícules, el Grup Balañá ha anunciat que projectarà films englobats en tres cicles: pel·lícules oscaritzades com 'La llista de Schindler'; clàssics dels anys 80 i 90 com 'Jurassik Park', i les millors pel·lícules del director Christopher Nolan, amb títols com 'El cavaller fosc'.

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

NO T'HO PERDIS: Yelmo tanca totes les seves sales de cinema a Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat