Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Laberint del Temps, l'escape room que té lloc pels carrers del Gòtic

El joc et descobrirà racons, carrers estrets i places medievals de la ciutat comtal

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

A diferència del que estem acostumats, escape rooms que passen a llocs tancats, a El Laberint del Temps tot es desenvolupa pels carrers del barri Gòtic de Barcelona. El joc et permetrà conèixer molt més el cor de la ciutat, tots els seus racons, carrers estrets i places medievals. L'escape room dura una hora i mitja i està pensant per a grups d'adults de 2 a 5 persones. Si sou una família i també voleu jugar, només s'accepta un jugador de 0 a 9 anys per equip.

Com imagineu, el joc té una missió: "Des de l'inici dels temps, la Fàbrica de Rellotges de Barcelona amaga un rellotge que dicta l'ordre i teixeix la història de la ciutat. Va ser així fins que, el 2020, es va trencar el mecanisme central d'aquest rellotge. Haureu d'endinsar-vos en el Laberint del Temps per descobrir com arreglar-lo i retornar el cor al seu lloc."

Per garantir les mesures de seguretat, tota l'activitat transcorrerà a l'aire lliure, els participants podran mantenir la distància entre ells i se'ls donarà a cadascun un conjunt individual de materials per poder jugar. A més, la reserva es pot cancel·lar o canviar fins 10 hores abans de l'inici del joc.

Fins al dia 14 de setembre ofereixen un preu reduït per a les reserves de tot l'any i també podeu fer una reserva amb data oberta (més informació i reserves a: citygame.es).

Ningú ha escapat del laberint amb vida, sereu vosaltres els primers o també us perdreu per sempre?

NO T'HO PERDIS: Els millors escape rooms virtuals.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat