Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Liceu es transforma en un 'escape room'

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Us agradaria anar al Liceu? I escapar-ne? Això és el que proposa l’Enigma Puccini, la primera experiència d''escape room' dins d'un teatre d’òpera a l’Estat, i la segona en tot el món.

L''escape room' del Liceu us permetrà descobrir d'una manera diferent els espais del coliseu de la Rambla, que potser ja coneixeu, o no. L'experiència és, de fet, una aposta del Liceu per donar-se a conèixer a nous públics, més enllà del públic de l'òpera i la clàssica.

Les entrades ja estan disponibles al web de Missionleak, on podeu fer la vostra reserva per a Enigma Puccini per als dies 21, 28, 29 i 30 de desembre, i per als dies 6, 13, 18 i 19 de gener. Segons informa el Liceu, però, "es tancaran noves sessions mensualment" i "tindrà continuïtat, sempre adequant-se a la planificació artística del teatre". El preu de l'experiència és de 18 euros per persona.

A més, només per participar-hi, rebreu descomptes tant per al Liceu com per a la resta d''escape rooms' de Missionleak.

Ja sabeu de sobres com funcionen els 'escape rooms': disposareu de 60 minuts per escapar de l'espai on estareu tancats a l'inici del joc, i ho aconseguireu (o no) gràcies a l'ajuda de pistes que anireu trobant a mesura que resolgueu diferents endevinalles.

En el cas de l'Enigma Puccini que planteja el Gran Teatre del Liceu, es tracta d'un joc de pistes que enfrontarà dos equips per trobar el final de 'Turandot', l'òpera pòstuma que Giacomo Puccini va deixar inacabada... o això és el que ens pensem. L'Ordre dels Trinitaris ens convida a protegir aquest secret.  

Sereu capaços de trobar el final de l'òpera de Puccini i brindar al mon 'Nessun dorma!', la celebèrrima ària del tercer acte? El destí d'una de les obres mestres de l'òpera és a les vostres mans!

RECOMANAT: Per anar escalfant motors, no et perdis la nostra llista d''escape rooms' de Barcelona i la tria dels millors 'escape room' de por de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat