Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tosca
Foto: Karl Forster

El Liceu et convida a 'Tosca' per 20 euros si tens menys de 35 anys

El coliseu de la Rambla celebra una nova edició del Liceu Under 35 el 5 de gener de 2023

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Tens menys de 35 anys? Enhorabona! Això vol dir que el Gran Teatre del Liceu encara et considera jove i que pots continuar beneficiant-te de l'oferta Liceu Under 35, que et permet veure òperes de primer nivell per només 20 euros. En aquesta ocasió, el coliseu de la Rambla et convida a una representació de 'Tosca', el 5 de gener, és a dir, la vigília de Reis. Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç a partir del dijous 1 de desembre a les 15 h (i si no ets de la comunitat #LiceUnder35, a partir de les 16 h)

'Tosca' és una de les grans òperes de Puccini i torna al Liceu amb aquesta coproducció estrenada a La Monnaie, amb direcció escènica de Rafael R. Villalobos, que ha volgut convertir els seus protagonistes en marionetes oprimides per la corrupció que els envolta, inspirat pel context que va viure Pier Paolo Pasolini i els turments de Caravaggio.

NO T'HO PERDIS: Els concerts de música clàssica imprescindibles a Barcelona el 2023

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat