Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mago Pop
Foto: Teatre Victòria

El Mago Pop obté un nou rècord de recaptació a Broadway amb més de 2,5 milions de dòlars

És l'espectacle de màgia més taquiller en una setmana de tota la història del famós teatre Ethel Barrymore

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un espectacle de màgia sempre deixa amb la boca oberta. Els trucs, el desafiament a la lògica i la possibilitat de veure coses que no podem comprendre atrauen al públic de totes les edats. Si parlem de màgia, però, no podem no mencionar a Antonio Díaz, més conegut com El Mago Pop, un dels mags més famosos del món. Té diversos rècords a la seva esquena, com el de l'il·lusionista més taquiller d'Europa entre els anys 2016 i 2019. El Mago Pop no deixa de fer història, ara amb l'espectacle de Broadway que més diners ha recaptat en una setmana, amb un total de 2.717.000 dòlars.

Però aquest no ha estat l'únic rècord que ha batut l'il·lusionista aquesta setmana. La del Mago Pop s'ha convertit també en la funció que més diners ha recaptat en una sola setmana de la història del famós Teatre Ethel Barrymore, on han actuat artistes internacionals com Cate Blanchett i Daniel Craig. A més, l'èxit de l'artista el podria fer batre el rècord mundial de l'espectacle unipersonal més taquiller de Broadway.

L'il·lusionista de Badia del Vallès ha superat a gegants del teatre de Nova York com 'El rey león', 'Hamilton', 'Funny girl' i 'Aladdin', entre d'altres. Tot i que l'il·lusionista ja ha abaixat el teló dels seus espectacles a Broadway, el podreu anar a veure al Teatre Victòria de Barcelona a partir del 25 d'octubre de 2023 amb el mateix 'show' que ha presentat a la capital del teatre.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat