Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Majestic ensenya les 1.000 obres d'art en visites guiades als hostes

Aquest hotel del Passeig de Gràcia de Barcelona obre a les persones que hi reserven una habitació la seva gran col·lecció d´art

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sabies que dins de l'hotel Majestic de Passeig de Gràcia hi ha més de 1.000 obres d'art? Ara, l'hotel obre una part d'aquesta col·lecció als seus hostes perquè es pugui visitar com si fos una galeria, de la mà d'un especialista.

El circuit d'art del Majestic vol fer conèixer la història darrere de les obres de les zones comunes, els passadissos i les habitacions de l'establiment, de la mà d'un especialista en art. L'art que es troba escampat per l'hotel representa diferents estils i èpoques, i compta amb peces d'artistes reconeguts. 

Hotel Majestic
Hotel MajesticHotel Majestic

La col·lecció del Majestic té obres de Gonçal Peris, pintor de l'escola veneciana del segle XV, Antoni Tàpies, un dels artistes més rellevants del segle XX i mestre de l'informalisme, Anish Kapoor, un escultor que experimenta com a guix, fibra de vidre o feltre. A l'hotel també hi ha obres del pintor, gravador i escriptor Antonio Saura, i de Josep Maria Sicília, un dels representants més significatius de la pintura espanyola dels anys 80.

De fet, el concepte d'hotel-museu ha estat una idea inherent de l'Hotel Majestic des dels seus orígens, ja que a finals dels 90 va ser el primer hotel d'Espanya a organitzar 'New Art' una fira d'art amb què artistes joves i emergents exposaven la seva obra a les habitacions de l'hotel. 

Hotel Majestic
Hotel MajesticHotel Majestic

Després de les visites guiades per les obres d'art, que només es poden reservar amb cita prèvia, els assistents podran gaudir d'una copa de cava al Bar del Majestic i endur-se el catàleg d'art de l'hotel.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat