Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘El mal querer’ de Rosalía: 25è millor disc de la dècada

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

Trobeu la Rosalía fins la sopa? Doncs dues tasses. El segon àlbum de la catalana ha sigut reconegut com un dels 100 millors discos de la dècada per 'Billboard', la revista musical més influent dels Estats Units. 'El mal querer' de Rosalía no només se situa en 25a posició, sinó que també es converteix en el primer disc en castellà del rànquing. 

D’aquesta manera, l'àlbum es posiciona per davant d’obres mestres com 'Born to die' de Lana del Rey, 'Nothing was the same' de Drake i 'DAMN.' de Kendrick Lamar (tra-tra).

'Billboard' assegura que Rosalía "és una artista carismàtica que aconsegueix fusionar sensacions, per mitjà de 'beats' de hip-hop i unes imatges visuals que, al barrejar-se amb el flamenc i tenint en compte qualsevol gènere i idioma, han creat un àlbum innovador". Si en voleu alguna prova, d’això, només us heu de remuntar a la setmana passada. I és que la victòria als Grammy llatins de 'El mal querer’, que va arrasar amb cinc gramòfons, confirma el que (més o menys) ve a dir la revista: la Rosi és una artista collonuda. 

Aquesta notícia, a més, coincideix amb l'anunci dels nominats als Grammy 2020, on Rosalía aspira a Millor nova artista, competint amb Black Pumas, Billie Eilish, Lil Nas X, Lizzo, Maggie Rogers, Tank and the Bangas i Yola; i a Millor àlbum llatí de rock, música urbana o alternativa. 

NO T’HO PERDIS: Novetats discogràfiques que no t'has de perdre

Últimes notícies

    Publicitat