Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manga Barcelona
Foto: Instagram / @manga.bcn

El Manga Barcelona obre portes amb una exposició dedicada a Totoro (i gairebé totes les entrades exhaurides)

Aquesta 29a edició també es podrà seguir parcialment des de casa amb la nova iniciativa Manga Stream

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

El Manga Barcelona comença aquest dijous 7 de desembre a la Fira de Barcelona de Montjuïc. I la seva 29a edició va dirigida tant als més otakus com als que no han llegit mai un manga. Del 7 al 10 de desembre, Barcelona s'omplirà de cultura i gastronomia japonesa, cosplays i anime. L'esdeveniment ha obert les portes amb gairebé totes les entrades exhaurides pels quatre dies de saló.

Manga Barcelona
Saló del manga

El Manga té 85.000 metres quadrats, 10.000 més que el passat 2022, i estaran ocupats amb 272 estands, un àrea d'exposicions, espais de tallers, un gran escenari per a actuacions i convidats, i una àrea de restauració amb una zona de gastronomia japonesa en viu. A més, una de les novetats d'aquest any és la zona Manga Kids, un espai perquè els més petits també puguin gaudir de la cita. Segons la directora de l'esdeveniment, Meritxell Puig, esperen, com a mínim, superar els 163.000 visitants de la darrera edició.

Una exposició dedicada a 'Totoro'

Un dels espais estrella d'aquesta edició és una exposició dedicada a Totoro, en homenatge als 35 anys de la pel·lícula d'Studio Ghibli 'El meu veí Totoro'. A més, l'organització ha dissenyat una nova sala de cinema amb més aforament on es projectarà l'última pel·lícula del Detectiu Conan, dues sessions de The First Slam Dunk, una d'elles en català i amb la presència dels actors de doblatge, i una sessió especial amb els capítols més recents d'One Piece, entre d'altres.

El Manga Barcelona des de casa

Una altra novetat d'aquesta edició és que la podreu veure sense aixecar-vos del sofà. L'esdeveniment ha estrenat una nova secció virtual anomenada Manga Stream que permetrà veure algunes de les entrevistes, pòdcasts i altres propostes en directe des de casa a través del canal de Twitch de Manga Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat