Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El MEAM de Barcelona, el primer museu d'Espanya amb un robot guia

El Museu Europeu d'Art Modern tindrà com a guia permanent el robot 'Pepper', amb capacitat per interactuar amb els visitants

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

El futur ja és aquí. El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) ha incorporat un robot com a guia permanent a les seves instal·lacions. D'aquesta manera, s'ha convertit en el primer museu de l'Estat a fer-ho, gràcies a un acord amb l'empresa Yasyt Robotics.

El robot, de nom Pepper, pot interactuar amb els visitants, explicar detalls i anècdotes d'obres concretes i desplaçar-se esquivant obstacles gràcies als seus sensors. Quan comença la visita, el robot ofereix un 'tour' per les seves obres preferides amb explicacions detallades de cadascuna. Però, en última instància, és el públic qui decideix què vol veure. Així, Pepper acompanyarà els visitants per les obres que ells desitgin. Es pot interactuar amb ell parlant o fent servir la pantalla tàctil que té incorporada.

De moment, Pepper serà el guia de l'exposició 'Women Painting (All over the World)', inaugurada al març i prorrogada fins a finals de maig.

NO T'HO PERDIS: Les exposicions més curioses que pots veure a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat