Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Digital Impact
Eva CarasolDigital Impact

Les exposicions més originals que pots veure a Barcelona

Peces d'art diferents, temàtiques divertides i disciplines sorprenents que fan d'aquestes exposicions les més originals

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

Que l'art té una presència indiscutible a la ciutat no és cap novetat. Tenim museus de tota mena que atresoren col·leccions molt valuoses; galeries d'art que serveixen d'aparador per a nous talents i també per a artistes consagrats; exposicions gratuïtes i fins i tot art al carrer que et sorprèn a cada pas. Però encara hi ha més, i dins de la programació artística de Barcelona trobem exposicions que, ja sigui per la seva temàtica, per la disciplina de l'artista o pel seu contingut, les hem catalogat com les més curioses i originals de la ciutat. Quines són les exposicions més sorprenents de Barcelona ara mateix? Deixeu que us sorprenguin!

NO T'HO PERDIS: Les exposicions de Barcelona que has de veure.

 • Què fer
 • Curiositats fantàstiques

De què va? El CosmoCaixa té l’objectiu de revelar tots els secrets que amaga l'astre protagonista al nostre planeta amb aquesta exposició que ens recorda com els éssers humans depenem del Sol en tots els àmbits de la vida: per mesurar el temps, per viure amb salut i per obtenir la seva energia.

Per què hi heu d'anar? Per conèixer el sol a través de la realitat virtual, gràcies a una instal·lació audiovisual immersiva de gran format que presenta imatges reals del Sol aconseguides per diferents missions espacials. A més, veureu de prop de més de 100 peces històriques i contemporànies que aprofundeixen en la relació canviant de la humanitat amb aquest astre. 

 • Museus i institucions
 • Art i disseny
 • El Gòtic

De què va? La Sala de les Diversions, a les golfes del Museu Frederic Marès, és un espai on s'exposen tota mena de peces vinculades a l'entreteniment com soldadets de plom, teatrets de cartró, nines (una mica terrorífiques), jocs de taula antiquíssims, cromos i, la joieta de la sala, és l'apartat dedicat als autòmats.  

Per què hi heu d'anar? Per descobrir aquesta magnífica col·lecció d'objectes antics amb molt de caràcter i visitar el museu que més representa el col·leccionisme a Barcelona. 

Publicitat
 • Museus i institucions
 • Moda i indumentària

De què va? Aquest museu exposa la col·lecció d'objectes de Raffel Pagès. És considerat el museu dedicat a la història i l'ofici de la perruqueria més important del món.

Per què hi heu d'anar? Per descobrir-hi més de 5.000 peces, des de la prehistòria fins ara i de mil racons del món, com les primeres navalles i algunes peces que han donat lloc a les primeres tisores, pintes de fusta, una gran col·lecció de miralls i d'assecadors –de mà i de cap–, obres d'art, tot de productes capil·lars per a homes i dones, la perruca més gran del món i, fins i tot, blecs de cabell d'Elvis Presley i Napoleó Bonaparte.

Recomanat

  Més de Love Local

   També t'agradarà
   També t'agradarà
   Publicitat