Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'El médico' busca nens d'entre 8 i 13 anys

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

'El médico', un dels grans èxits del teatre musical madrileny que arriba a l'abril al Tivoli, busca nens i nenes d'entre 8 i 13 anys per formar part de l'espectacle. En les proves, que es duran a terme a l'Escola Aules de Barcelona el 9 de febrer, es busquen infants amb bon nivell de cant i que puguin interpretar personatges en escena. Així mateix, es valoraran habilitats acrobàtiques i coneixements de malabars. La normativa exigeix que hi hagi almenys tres nens per personatge. A Madrid, fins a tretze nens han participat de l'espectacle. I a la funció hi ha tres personatges que són petits, un dels quals és el protagonista (Rob).

Tots els nens i nenes aspirants han de presentar una cançó lliure on mostrin el seu nivell vocal i un dels temes del musical disponibles per descarregar-se a la web (www.elmedicomusical.com/audiciones). Després de les proves de cant es realitzarà una prova d'interpretació.

Els interessats han d'enviar una foto recent i un àudio en mp3, amb una cançó per demostrar el nivell de cant, a l'adreça: audiciones@versuscreative.es. La productora es posarà en contacte amb els seleccionats perquè acudeixin a les audicions.

A Madrid, 250.000 persones han vist 'El médico', un musical original amb dramatúrgia de Félix Amador i música d'Iván Macías a partir del 'best-seller' de Noah Gordon. Entre el repartiment, destaquen Daniel Diges i Gerónimo Rauch (s'alternen en el paper de Rob) i Ana Sanmartín, coneguda a casa nostra per haver format part dels musicals de Dagoll Dagom 'Maricel' i 'Scaramouche'. L'escenografia, molt operística, és d'Alfons Flores, col·laborador habitual de La Fura dels Baus i de Calixto Bieito.

NO T'HO PERDIS: Els musicals de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat