Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Musicals a Barcelona

Musicals a Barcelona

La cartellera de Barcelona recupera el gènere més popular amb espectacles de petit i gran format per als amants del gènere

Per Time Out |
Advertising
El Médico, el musical
El Médico, el musical

Barcelona torna a ser una plaça forta dels musicals. De Dagoll Dagom a Stage Entertainment, sense oblidar-nos de les petites companyies que fan seu el gènere, la cartellera sempre compta amb espectacles que fan vibrar el públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors obres de la cartellera

Teatre, Musical

West Side Story

Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample

Amb partitura de Leonard Bernstein i lletres de Stephen Sondheim, 'West Side Story' és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. Ara arriba una nova adaptació a Barcelona que ens torna a transportar a l'Nova York dels anys 50, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Jets i els Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants de la història del teatre musical.

La importància de ser Frank
© David Ruano
Teatre

La importància de ser Frank

Teatre Poliorama, El Raval
4 de 5 estrelles

Una recomanació: deixin passar els primers minuts de desconcert. Permetin que la idea que David Selvas i la seva tropa no s'estan prenent les coses gaire seriosament s'esgoti ràpid, reemplaçada per la plaent sensació d'haver entrat en una iridescent bombolla d'enginy i frivolitat. La segona idea que s'instal·la –fins al final– és que el director, i coautor de la versió de 'The Importance of Being Earnest' amb Cristina Genebat, ha pres la intel·ligent decisió de no fer un muntatge "a l'anglesa".

Advertising
Teatre

A chorus line

Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample

Antonio Banderas produeix i codirigeix aquest revival el clàssic de Broadway concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet el 1975, guanyador de nou premis Tony i de l'Pulitzer. L'obra, que se situa en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70, comença enmig d'una audició per a una nova producció musical i a través dels números musicals anirem coneixent els somnis i secrets més ben guardats dels protagonistes. La producció comptarà amb 38 intèrprets en escena i una gran orquestra en directe, sota la direcció musical d'Arturo Díez-Boscovich.

Teatre

El Médico, el musical

Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample

Musical basat en best-seller de Noah Gordon, que ha participat activament en el procés creatiu, d'aquest gran espectacle amb més de 30 actors i 20 músics en directe, la orquestra més gran del teatre musical espanyol, amb un equip de més de 100 persones. Ambientat al Londres del segle XI, la vida del petit Rob J. Cole canvia per complet el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un don inusual: pot predir la mort. Rob surt a l'aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge.

Advertising