0 M'encanta
Guarda-ho

Musicals a Barcelona

La cartellera de Barcelona recupera el gènere més popular amb espectacles de petit i gran format per als amants del gènere

Cabaret Experience

Barcelona torna a ser una plaça forta dels musicals. De Dagoll Dagom a Stage Entertainment, sense oblidar-nos de les petites companyies que fan seu el gènere, la cartellera sempre compta amb espectacles que fan vibrar el públic.

Autónomos, el musical

En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d'un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l'Álex es trencarà sobtadament quan l'acomiadin. Amb una mà al davant i l'altra al mòbil es veurà obligat a agafar el control de la seva vida. Fer-se autònom serà l'única opció. 'Autónomos, el musical' és una comèdia que relata les peripècies d'un nou freelance per a sobreviure a un guru de l'emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria, a clients amb trastorn Obsessiu Compulsiu i a un gestor molt particular.

Llegir-ne més
Almeria Teatre , Vila de Gràcia Dissabte 24 febrer 2018 - Dissabte 14 abril 2018

Madagascar El Musical en viu

Els personatges dels films animats de DreamWorks 'Madagascar' seran els protagonistes d'aquest nou musical que arriba a Barcelona: Alex el Lleó, Marty la Zebra, Melman la Girafa i Gloria la Hipopòtam són les grans estrelles del Zoo de Nova York. Units per una forta amistat, quan una nit la gàbia d'un d'ells apareix buida, els altres s'escapen per anar a buscar el seu amic desaparegut. Es trobaran junts en un vaixell camí cap a Àfrica, que serà desviat per un grup d'estranys pingüins que conspiren per arribar a l'Antàrtida. D'aquesta manera, els quatre amics, que sempre han viscut en captivitat, hauran d'aprendre que significa viure en la naturalesa salvatge.

Compra aquí Llegir-ne més
Teatre Victòria , El Poble-sec Divendres 18 maig 2018 - Diumenge 3 juny 2018
Advertising

Comentaris

2 comments
Gloria G

També Sugar!!!!

A partir del 18 de Novembre fins a reis a l' Eixample Teatre!

Espectacular!