Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Musicals a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El Médico, el musical
El Médico, el musical

Musicals a Barcelona

La cartellera de Barcelona recupera el gènere més popular amb espectacles de petit i gran format per als amants del gènere

Per Time Out
Advertising

Barcelona torna a ser una plaça forta dels musicals. De Dagoll Dagom a Stage Entertainment, sense oblidar-nos de les petites companyies que fan seu el gènere, la cartellera sempre compta amb espectacles que fan vibrar el públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors obres de la cartellera

Billy Elliot

Teatre Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample

Onze anys d'èxit incontestable al West End de Londres, sis cremant la taquilla a Broadway i tres temporades a Madrid. 'Billy Elliot' és un dels espectacles musicals de més èxit que hi ha ara a les cartelleres del món. La història de el jove Billy, des que la vam conèixer en la pel·lícula homònima d'Stephen Daldry de l'any 2000, ha conquistat a tothom. Nascut en una ciutat de nord d'Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina, Billy ha decidit que vol ser ballarí. Amb fèrria determinació lluitarà per aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica (a causa de les polítiques neoliberals posades en marxa per Margareth Thatcher a principis dels 80) .

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising