Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Musicals a Barcelona

Musicals a Barcelona

La cartellera de Barcelona recupera el gènere més popular amb espectacles de petit i gran format per als amants del gènere

El Jovencito Frankenstein
El Jovencito Frankenstein
Per Time Out |
Advertising

Barcelona torna a ser una plaça forta dels musicals. De Dagoll Dagom a Stage Entertainment, sense oblidar-nos de les petites companyies que fan seu el gènere, la cartellera sempre compta amb espectacles que fan vibrar el públic.

NO T'HO PERDIS: Les millors obres de la cartellera

Teatre, Musical

La Tienda de los Horrores

icon-location-pin Coliseum, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Després de l'èxit de 'La Jaula de la locas', Àngel Llàcer i Manu Guix tornen a la càrrega amb 'La Tienda de los Horrores' (Little shop of horrors), una comèdia musical clàssica dels anys 80 amb una temàtica molt actual que a ritme de soul i rock'n'roll explica la història d'amor impossible entre Seymour i Audrey, treballadors de la vella floristeria del Senyor Mushnik, que dóna un gir inesperat amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat.

Teatre

El Jovencito Frankenstein

icon-location-pin Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample
icon-calendar

'El Jovencito Frankenstein' arriba a Barcelona després d'estrenar-se amb èxit a Broadway, al West End i Madrid dirigida per Esteve Ferrer, amb un humor renovat i una espectacular posada en escena. Amb llibret del reconegut cineasta i comediant Mel Brooks en col·laboració amb Thomas Meehan, aquesta terrorífica comèdia musical està basada en la delirant pel·lícula homònima que Brooks va dirigir el 1974 i compta amb la colaboraciónón musical especial de la directora i coreògrafa, Susan Stroman.

Advertising
Els temps que no tindrem
© La costas photography
Teatre

Els temps que no tindrem

icon-location-pin El Maldà, El Gòtic
icon-calendar

Després de l’èxit aconseguit amb 'Per si no ens tornem a veure' (2017) i 'Tot el que no ens vam dir' (2018), arriba el moment de tancar aquesta 'Trilogia de l'amor', creada i dirigida per Alícia Serrat amb el seu nou musical, 'El temps que no tindrem', una declaració d'amor a la vida que ens portarà al primer dels amors que sentim, l’amor de la família.

Teatre

Fack15anys

icon-location-pin Escenari Joan Brossa, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
icon-calendar

Revisió teatral en format de monòleg musical. És la lluita que el cantautor Roger Conesa, i el seu alter ego Roger Benet mantenen des del naixement artístic d’aquest segon. Després de crear un personatge que signés algunes de les seves peces musicals, el Roger s’ha vist 'atrapat' per aquest, i de vegades no sap on acaba un i comença l’altre. És víctima de la seva creació? Està descontrolat?

Advertising
Teatre

West Side Story

icon-location-pin Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample
icon-calendar

Amb partitura de Leonard Bernstein i lletres de Stephen Sondheim, 'West Side Story' és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. Ara arriba una nova adaptació a Barcelona que ens torna a transportar a l'Nova York dels anys 50, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Jets i els Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants de la història del teatre musical.

Teatre

Autónomos, el musical

icon-location-pin Almeria Teatre, Vila de Gràcia
icon-calendar

En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d'un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l'Álex es trencarà sobtadament quan l'acomiadin. Amb una mà al davant i l'altra al mòbil es veurà obligat a agafar el control de la seva vida. Fer-se autònom serà l'única opció. 'Autónomos, el musical' és una comèdia que relata les peripècies d'un nou freelance per a sobreviure a un guru de l'emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria, a clients amb trastorn Obsessiu Compulsiu i a un gestor molt particular.

Advertising
Peluquería 16 (1979)
Foto: Ouka Leele. VEGAP
Art

La Movida. Crónica de una agitación

icon-location-pin Foto Colectania,
icon-calendar

Directe del festival Les Recontres d'Arles a Barcelona, evocant el Madrid dels 80 arriba a Barcelona 'La Movida', una exposició que ofereix un relat visual del moviment contracultural que va cristal·litar a l'Espanya postfranquista. Amb fotografies de Miguel Trillo, i les seves cròniques del Madrid musical; Pablo Pérez-Mínguez, per l'estudi del qual van passar tots els protagonistes de La Movida; Ouka Leele, amb un estil oníric i elegant; i Alberto García-Alix, que va captar la transformació al carrer, marcada per les drogues i la sida.  

Advertising