Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Viva Vintage Market
Foto: Instagram / @vivavintagemarket

El mercat de roba vintage que ho peta a Argentina celebra una nova edició a Barcelona (només un dia)

L'esdeveniment tindrà 36 parades amb roba de segona mà local i internacional, accessoris i discs

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Que la roba de segona mà està de moda no és cap secret. Barcelona està plena de botigues que promouen un model de consum circular i sostenible on podreu trobar tresors que esperen que algú els hi doni una nova vida. A més d'aquests establiments, la ciutat també acull diversos mercats de caps de setmana per rebuscar entre milers d'articles i descobrir marques locals. Aquest cap de setmana, a més dels mercats permanents com el Dominical de Sant Antoni, també podreu visitar un dels més famosos d'Argentina sense sortir de Barcelona.

Aquest diumenge 17 de març, l'Espai 88 del Poblenou, al número 88 del carrer Pamplona, acollirà la segona edició del Viva Vintage Market, un dels esdeveniments de moda de segona mà més coneguts a Argentina. L'esdeveniment tindrà 36 parades amb roba vintage local i internacional, accessoris, articles de 'streetwear', peces de disseny i, fins i tot, i vinils per a tots els gustos.

Viva Vintage donarà el tret de sortida a les 11 h i estarà obert al públic fins a les 19 h, vuit hores en què la moda sostenible serà la protagonista. A més, durant la jornada també hi haurà música de la mà de diversos DJs i una barra on podreu prendre alguna cosa i fer una pausa abans de tornar a rebuscar entre les peces. Les entrades ja estan disponibles en exclusiva a la pàgina web d'Event Brite per 2 euros.

Un fenomen a Argentina

Des que va néixer l'any 2016, Viva Vintage s'ha convertit en tot un fenomen dins el sector de la moda vintage i de segona mà a Argentina. L'esdeveniment va ser pioner en el sector dins el país sud-americà i ja han celebrat més d'un centenar de mercats. El passat novembre de 2023, Viva Vintage va aterrar a Barcelona per celebrar la primera edició de l'esdeveniment a la ciutat dins l'Estació del Nord, que va comptar amb 50 parades.

NO T'HO PERDIS: Els famosos anells de La Manso, a partir de 10 euros a Barcelona (només durant quatre dies)

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat